Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Η Έυβοια θα ντυθεί στα λευκά.

Προετοιμαστείτε για την έναρξη του χειμώνα, διότι μέχρι σήμερα τίποτα δεν μας θύμιζε χειμώνα. Αυτό όμως που απασχολεί όλο τον κόσμο δεν είναι το χιόνι που προφανώς θα πέσει και θα "ντύσει" στα λευκά πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά η τιμή του πετρελαίου που από τις αρχές του χρόνου θα φτάσει την τιμή της βενζίνης. Οπότε προλάβετε την σημερινή τιμή και εφοδιαστείτε για να κερδίσει η τσέπη σας. Καλό χειμώνα.

Πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ, για την Παρασκευή 10/12/2010.
ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με βροχές καταιγίδες κυρίως στις Θαλάσσιες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και πρόσκαιεα σε πεδινές περιοχές της βόρειας και αργότερα της κεντρικής Ελλάδας. Τα φιανόμενα κατα΄τόπους θα είναι έντονα, από το μεσημέριστα βόρεια και από το απόγευμα στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 8 με 9 μποφόρ και πιθανώς στα πελάγη 10. Πρόσκαιρα το πρωι στο νότιο Αιγαίο δυτικοί νότιοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ, θερμοκρασία σε σημαντική πτώση στα βόρεια και από το απόγευμα στα κεντρικά. Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Χαλκίδα, η θερμοκρασία θα φτάσει στους 2 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου