Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Τα έβγαλαν για τον πόλεμο...

Το πήραν απόφαση ότι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν δεν τελειώνει και αποφάσισαν να ενισχύσουν το ηθικό του στρατεύματος, δώδεκα ωραίες σύζυγοι στρατιωτών των ΗΠΑ που γδύθηκαν για ένα καυτό ημερολόγιο. Ποζάροντας μόνο με τα καυτά τους εσώρουχα οι σύζυγοι των Αμερικανών στρατιωτών που υπηρετούν στο Αφγανιστάν λανσάρουν ένα αποκαλυπτικό ημερολόγιο.
Με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκαν να μαζέψουν χρήματα για τις δύο φιλανθρωπικές οργανώσεις του στρατού την Household Cavalry Operational και την Casualties Fund and Combat Stress.
Οι 12 ζουμερές κυρίες θέλουν με αυτόν τον τρόπο να υποστηρίξουν τους άνδρες τους ενώ πίσω από την ιδέα βρίσκεται η 35χρονη Μισέλ Πέρι, που ήταν μάλιστα κάποτε μοντέλο.
Η 35χρονη, μητέρα δύο παιδιών σκέφτηκε αυτό τον τρόπο για να βοηθήσει τους σκληρά εργαζόμενους στρατιώτες δημιουργώντας μάλιστα γκρουπ στο Facebook υπό τον τίτλο SWAGs. "Την ιδέα για το ημερολόγιο τη σκέφτηκα πέρυσι όταν ένιωθα μόνη που ο άνδρας μου ήταν μακριά έτσι έδωσα όλο μου το είναι σε αυτό το ημερολόγιο", λέει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι με τη βοήθεια και ενός φωτογράφου έπεισε και τις άλλες 11 που αρχικά είχαν ενδοιασμούς.
"Θα κάναμε τα πάντα για να υποστηρίξουμε τους άνδρες μας, είναι ήρωες" λέει και τους αξίζει η αναγνώριση.
Παράλληλα, μια άλλη σύζυγος η 32χρονη Τζούλι Φοξ δηλώνει ότι ήταν "αυτός ήταν ένας σοβαρός λόγος για να γδυθούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου