Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Μετά τον Στρος Καν στην Αθήνα και ο Όλι Ρεν!

Μετά τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, στην Αθήνα την Πέμπτη ο Επίτροπος για τις Νομισματικές Υποθέσεις Όλι Ρεν. Στις 11.00, θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών και στις 15.00 θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ το απόγευμα θα μιλήσει στα μέλη των Επιτροπών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.
Στις 20.30, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα παραθέσει στον Ευρωπαίο Επίτροπο δείπνο εργασίας. Το πρωί, θα συμμετάσχει σε συνέδριο του Economist.
Στο επίκεντρο των επαφών του Ευρωπαίου αξιωματούχου θα βρεθούν οι προσπάθειες δημοσιονομικής σταθεροποίησης, οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και γενικότερα, οι τρόποι ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.
Εν τω μεταξύ, ψηφίστηκε μόνο από τους κυβερνητικούς βουλευτές ο προϋπολογισμός του 2011, στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων .
Ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, έκανε λόγο για προϋπολογισμό "ειδικών συνθηκών" και εξέφρασε την πεποίθηση ότι στο τέλος του 2011 "η Ελλάδα θα έχει φτάσει σε πιο ισορροπημένη κατάσταση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου