Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Πλήρωσε και κανα καφέ, Άρη


Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έπιναν το καφεδάκι τους στο καφενείο της Βουλής και συζητούσαν για την απεργία των οδηγών βυτίων κα φορτηγών και το επίμαχο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Ανάμεσά τους ήταν και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος ήταν ντυμένος με ένα κομψό σπορ κοστούμι και χωρίς γραβάτα.

Κάποια στιγμή ήρθε η ώρα του λογαριασμού και λίγο-πολύ όλοι έδειξαν ότι ήθελαν να αναλάβουν τα έξοδα της παρέας, βάζοντας μάλιστα και το χέρι στην τσέπη, εκτός του πρώην υπουργούμ που έδειχνε να είναι απορροφημένος από τη συζήτηση.

Τελικά η Ρούλα (η πιο παλιά σερβιτόρα της Βουλής) εισέπραξε τα χρήματα για τους καφέδες και τα τοστ και οι βουλευτές άρχισαν να παίρνουν ο καθένας το δρόμο του.

Ένας όμως εξ αυτών, όταν απομακρύνθηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, δεν άντεξε και την πέταξε τη σπόντα του: «Άρη μου, πληρώνουμε και κανα καφέ, πληρώνουμε και κανα καφεδάκι. Τώρα καταλαβαίνω πως μαζεύτηκαν τα 800.000 ευρώ Άρη μου, τώρα καταλαβαίνω πως τα μάζεψες...».

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι ο πρώην υπουργός στο πόθεν έσχες του είχε, εκτός των άλλων, και σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά.

Είναι... πολλά τα λεφτά Άρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου