Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Τους έστειλε αδιάβαστους η Τζούλια

Άνω κάτω έχει γίνει η Βουλή μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα της «αναπάντεχης» συνάντησης που είχαν στο περιστύλιο του Κοινοβουλίου η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου και η νυν του και πρώην υφυπουργός Τουρισμού, Άντζελα Γκερέκου.

«Πώς μπήκε μέσα και ποιος έδωσε άδεια στην Τζούλια Παπαδημητρίου να μπει στη Βουλή;» ήταν το βασανιστικό ερώτημα που τέθηκε στους άνδρες ασφάλειας της Βουλής, οι οποίοι εξετέθησαν ανεπανόρθωτα.

Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη το βράδυ, όταν ένα τηλεοπτικό συνεργείο μπήκε στη Βουλή με την αδελφή της Τζούλιας, που είναι δημοσιογράφος, για να πάρει δηλώσεις για μια νέα εκπομπή. Μαζί τους πέρασε και η Τζούλια Παπαδημητρίου ως παρουσιάστρια της εκπομπής, αλλά χωρίς άδεια. Αυτά λέει σήμερα το δελτίο Τύπου του Κοινοβουλίου.

Κάποια στιγμή, η Τζούλια Παπαδημητρίου είδε την Άντζελα Γκερέκου και της έπιασε την κουβέντα. Όμως, οι δύο γυναίκες δεν πρόσεξαν ότι οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν απέναντί τους, με αποτέλεσμα να απαθανατιστεί η στιγμή.

«Η Τζούλια ήρθε επί τούτου και το πλάνο το πήρε από τα άλλα συνεργεία, γιατί δεν κατάφερε να τραβήξει με το δικό της, που ήταν πίσω από την κολόνα» είπε σήμερα άνθρωπος από το περιβάλλον του προέδρου της Βουλής, ο οποίος εξετέθη και ο ίδιος με τη διάσταση που πήρε το θέμα.

Εσκεμμένα ή τυχαία, στη συνάντηση των γυναικών δόθηκε μεγάλη έκταση με τους πιπεράτους διαλόγους.

Με τον τρόπο που έγινε το πλάνο φαίνεται να ενοχλήθηκαν και άλλοι βουλευτές και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει ένας νέος διάλογος σχετικά με το τι πρέπει ή όχι να απαθανατίζεται.

Στο τέλος, μας βλέπω να κάνουμε ρεπορτάζ της Βουλής κρεμασμένοι απ’ την ταράτσα του Υπουργείου Εξωτερικών και με φόντο τον «Ναό της Δημοκρατίας».

Βοήθειά μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου