Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ.



ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ





Την αλήθεια του μηνύματος της γενιάς τους για έναν καλύτερο κόσμο μετέφεραν το βράδυ της Κυριακής οι μαθητές – τριες τραγουδώντας στα πλαίσια της μουσικής παράστασης «ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΝΟΕΣ» απ’ τη σκηνή του Θεάτρου Παπαδημητρίου.
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε από τα ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ του Δήμου Χαλκιδέων κι ήταν ένα απ’ τα καλύτερα δείγματα της δουλειάς που συντελείται στο «εργαστήρι» του αρχιμουσικού του Δήμου Πέτρου Πρόκου.
«Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να δώσει στις ευαίσθητες ηλικίες της μαθητιώσας νεολαίας κίνητρα και ευκαιρίες για να αξιοποιήσουν τις έμφυτες μουσικές δυνατότητες τους», τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του προς τον κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα ο πρόεδρος του Δ.Σ. των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ κ. Σταμάτης Γκάβαλης και ολοκλήρωσε λέγοντας : «Οφείλω να σφίξω το χέρι των γονιών που μοχθούν για να προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής στα παιδιά τους, επιλέγοντας αυτή την κυψέλη της προσπάθειας μας που στόχο έχει να καλλιεργήσει τις δυνατότητες τους ώστε να επενδύσουν τα μελλοντικά μουσικά τους οράματα».
Το ρεπερτόριο της μουσικής παράστασης ήταν διανθισμένο από αριστουργήματα σύγχρονων ελλήνων και ξένων συνθετών, ενώ το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού επιβεβαίωνε από τραγούδι σε τραγούδι την μεγάλη επιτυχία της όλης προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου