Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος σκέφτεται να κάνει πέρασμα απο Χαλκίδα

Πάνος Καμμένος σύντομα στη Χαλκίδα

Πάνος Καμμένος σύντομα στη Χαλκίδα

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος που έδωσε οριστικό τέλος στη σχέση του με τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά και προανήγγειλε τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να βρεθεί πολύ σύντομα και στην πόλη της Χαλκίδας.

«Είναι δεδομένο ότι δεν θα κατέβω με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, εφόσον ψηφίζει τη δανειακή σύμβαση» δήλωσε ο κ. Καμμένος στην Realnews.

«Θα παραμείνω στην κεντρική πολιτική σκηνή και θα ζητήσω την ψήφο του Ελληνικού λαού σε σχηματισμό, ο οποίος θα έχει σαφή και καθαρή θέση για την αντισυνταγματικότητα και την ακυρότητα της δανειακή σύμβασης και της παράδοσης της χώρας στους δανειστές» προσθέτει.

Εξάλλου, σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής», ο κ. Καμμένος ανακοινώνει και την ημερομηνία που θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις. «Στις 19 Φεβρουαρίου, την ημέρα της κόκκινης γραμμής των εκλογών, θα μάθετε τις λεπτομέρειες. Προέχει η καταψήφιση της δανειακή σύμβασης».

Έτσι λοιπόν έχει μπει σε μια διαδικασία δικτύωσης του ανά την Ελλάδα με ανθρώπους, που κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τον ίδιο.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Πάνος Καμμένος πολύ σύντομα θα βρεθεί και στην πόλη της Χαλκίδας, προκειμένου να συναντηθεί καταρχήν με φίλους, αλλά και να βολιδοσκοπήσει προθέσεις στήριξης του νέου πολιτικού σχηματισμού που ετοιμάζει....

Αναμένουμε λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου