Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Συλλήψεις στην Αρτάκη για ναρκωτικά


Αστυνομία

Αστυνομία

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι προσπάθειες που καταβάλλουν οι Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών. Συνελήφθησαν ακόμα δύο (2) άτομα για ναρκωτικά, αυτή την φορά στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας.


Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς Πακιστανικής καταγωγής, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν – 169 – γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο δεκαήμερο συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών επιχειρήσεων του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από – 12 – κιλά κάνναβης, πάνω από – 1200 – ναρκωτικά χάπια και – 200 – φιαλίδια μεθαδόνης.


Συνελήφθησαν, σήμερα (06-04-2012) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, δύο (2) αλλοδαποί, Πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 39 και 23 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα και περί ώρα 00:10΄ οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τους δύο δράστες σε περιοχή της Νέας Αρτάκης και τους ακινητοποίησαν προκειμένου να τους ελέγξουν.

Στον έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους -169- γραμμαρίων και συνελήφθησαν.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Υπενθυμίζεται ότι το χρονικό διάστημα από 28-03-2012 έως και 04-04-2012 συνελήφθησαν, στο πλαίσιο μεθοδικής αστυνομικής έρευνας και συντονισμένων αστυνομικών επιχειρήσεων του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ακόμη τρία άτομα, δύο Έλληνες και ένας υπήκοος Αλβανίας (σχετικά τα από 29-03-2012, 02-04-2012 και 05-04-2012 Δελτία Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας) και κατασχέθηκαν συνολικά:

• (12.340,2) γραμμάρια κάνναβης.
• (1289) ναρκωτικά χάπια, διαφόρων τύπων.
• (200) φιαλίδια διαλύματος μεθαδόνης, συνολικού όγκου άνω των οκτώ λίτρων.
• (21) γραμμάρια ηρωίνης.
• Μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
• Ένα (1) πιστόλι με γεμιστήρα και τέσσερα φυσίγγια.
• Μία (1) πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.
• Έξι (6) κινητά τηλέφωνα.
• Το χρηματικό ποσό των (355) ευρώ.

Οι αστυνομικές έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών θα συνεχισθούν αμείωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου