Υλικά
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
1 κολοκυθάκι
1 κόκκινη πιπεριά
1 ματσάκι μαϊντανό
Λίγο αποξηραμένη ρίγανη
1 κονσέρβα ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 κούπα βρασμένες φακές
Εκτέλεση
1. Σε ένα τηγάνι κάψτε λίγο λάδι.
2. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε.
3. Κόψτε σε ροδέλες το κολοκυθάκι και την πιπεριά και ρίξτε τες στο τηγάνι μαζί με το μαϊντανό και τη ρίγανη.
4. Αλατοπιπερώστε και αφού σοταριστούν για λίγα λεπτά ρίξτε τη ντομάτα και τις βρασμένες φακές.
5. Μόλις πάρουν μία βράση όλα τα υλικά μαζί, αφήστε σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα.
6. Βράστε τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας και ρίξτε τη διαφορετικά αυτή μπολονέζ μαζί με φρεσκοτριμμένο τυρί..
Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012
ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ: Μια διαφορετική μακαρονάδα μπολονέζ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου