Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Χρυσή Αυγή, τοπική οργάνωση Ευβοίας, ιδεολογική ομιλία στην Χαλκίδα

Ο ερχομός του νέου έτους συμβολίζει πάντα μια νέα αρχή. Η Τοπική Οργάνωση Εύβοιας-Βοιωτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σας καλεί να παρακολουθήσετε μια ιδιαίτερα κατατοπιστική ιδεολογική ομιλία, που μπορεί ν' αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε και βιώνετε τα πάντα.

"Ο ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΩΣ ΒΙΟΘΕΩΡΙΑ". Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012, στις 7μμ στα γραφεία μας στην Χαλκίδα, Κιαπέκου 1 (πλησίον ΚΤΕΛ).

Εισηγητής ο συναγωνιστής Κώστας Αλεξανδράκης, μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος και αρθρογράφος στο ιδεολογικό όργανό μας, το περιοδικό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η Ιδέα για την οποία αγωνιζόμαστε, ο Λαϊκός Εθνικισμός, δεν είναι απλά μια πολιτική ιδεολογία, αλλά μία ολοκληρωμένη κοσμοθέαση, μία βιοθεωρία που εφαρμόζεται σε ολόκληρο το Σύμπαν, σε κάθε παράμετρο της Φύσης, σε όλες τις έμβιες κοινότητες. Είναι μια θεωρία απολύτως εναρμονισμένη με τους Θείους Νόμους της Ζωής και της Δημιουργίας.
Και γι' αυτό είναι προορισμένη να νικήσει!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6993955634.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ντροπή )

    Κωμικοτραγικό περιστατικό στην ΔΕΗ Χαλκίδας σήμερα..... Κηρία 55-60 την έκαναν μπαλάκι να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας..... η κυρία έχει αγοράσει ένα σπιτάκι αυθαίρετο ...το οποίο έχει πάρει ρεύμα με νόμο περί αυθαιρέτων 6 -7 χρόνια πριν... Θέλοντας να γυρίσει το ρεύμα στο όνομα της ... της λέγαν δεν μπορεί γιατί εινα αγροτεμάχιο......!!!! μα πλερώνω λογαριασμό.... και χαράτσι είναι αυθαίρετο το σπίτι.

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.... Δεν της έδωσαν καμιά σημασία...της πέταξαν είναι αγροτεμάχιο.... και ξεμπέρδεψαν.....

    μήπως το έχουν δει..... παπαδήμιοι οι κύριοι και κυρίες με τα προνόμια...... την δευτέρα με κάμερα θα την συνοδεύσω !!!!σας επιφυλάσσω εκπλήξεις...

    (σημείωσης : είναι κύρια κατοικία, η γυναίκα άνεργη , χωρίς σύνταξη.... μένει μόνη της ....και είναι άρρωστη ! )

    ΝΤΡΟΠΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή