Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η δημιουργία ενός κλίματος αρμονίας στο χώρο της εργασίας θα διαπιστώσετε πως δεν είναι και τόσο εύκολο πράγμα. Η δική σας στάση ίσως παρερμηνευθεί. Αισθηματικά, νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε αλλά θέλετε να το κάνετε με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποφορτιστεί το κλίμα. Δεν κινδυνεύετε, ανοίχτε την καρδιά σας και θα βιώσετε την αποδοχή. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως επηρεαστείτε από λόγια τρίτων.


Ταύρος

Ξεκινάτε με όρεξη σε ζητήματα εργασίας, πράγμα που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε συναδέλφους σας. Οικονομικά, δεν αποκλείεται να βρεθείτε με κάποια χρήματα στα χέρια σας τα οποία όμως σίγουρα δεν είναι το ποσό που περιμένετε. Αισθηματικά, νιώθετε την ανάγκη να απολογηθείτε για κάποια λάθη του παρελθόντος. Ζήστε το παρόν και ατενίστε το μέλλον. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως βρεθείτε μπροστά σε ένα συναισθηματικό δίλημμα.


Δίδυμοι

H Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο σας κάνει λιγάκι καχύποπτους και πολλές φορές ίσως σας ωθεί να λειτουργείτε σπασμωδικά. Κάποια μυστικά που θα έρθουν στο προσκήνιο θα σας δώσουν τις εξηγήσεις που ψάχνετε σχετικά με τη συμπεριφορά κάποιου δικού σας ατόμου. Αισθηματικά, μη στέκεστε σε κουβέντες τρίτων και κυρίως μην υιοθετείτε λανθασμένες αντιλήψεις. Οι γεννημένοι του 1991 στο δρόμο σας θα βρείτε εμπόδια όχι όμως ικανά να σας σταματήσουν.

Περισσότερα ζώδια; Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα στο www.astrology.gr

Καρκίνος

Δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα για τα άτομα που σας περιβάλλουν. Υποστηρίζετε μια επαγγελματική προσπάθεια και αυτό, άσχετα αν δεν έχει αποδώσει οικονομικά ως τώρα, θα σας βγει σε καλό. Κάποια ζητήματα καταμερισμού ευθυνών ίσως προκύψουν όμως η καλή διάθεση όλα μπορεί να τα λύσει. Αισθηματικά, έχετε έναν ισχυρό άσσο στο μανίκι και αυτός είναι η αυθεντικότητα σας. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως διαπιστώσετε πως κάποια πράγματα απαιτούν μια πιο βαθιά ανάλυση.


Λέων

Δίνοντας το στίγμα της προσωπικότητάς σας καταφέρνετε να περάσετε τις θέσεις σας με ένα πολύ σικ και ευέλικτο τρόπο. Σωματικά, ίσως καταπονείτε τον εαυτό σας μιας και θέλετε άμεσα και ορατά αποτελέσματα σε λίγο χρονικό διάστημα. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός ιδιαίτερα αυξημένος κάνει τον κόσμο να μην μπορεί να φύγει από μπροστά σας. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως απογοητευτείτε, επειδή κάποια πράγματα αργούν να γίνουν.


Παρθένος

Σήμερα, η λέξη κλειδί της ημέρας είναι η συμπαράσταση μιας και μόνο μέσα από αυτή και την ομόνοια θα καταφέρετε επαγγελματικά να βγείτε σχεδόν αλώβητοι. Αισθηματικά, θέλετε η πορεία σας να είναι συνδεδεμένη με ένα άτομο που ίσως τώρα φαντάζει ιδανικό αλλά το μέλλον θα δείξει, αν τελικά είναι. Επαγγελματικές συζητήσεις ίσως οδηγήσουν σε αδιέξοδο μιας και η άλλη πλευρά πιθανόν να μην φανεί πρόθυμη να συμμετάσχει. Οι γεννημένοι του 1965 κάποιο απρόοπτο οικονομικό θα σας θορυβήσει έντονα.


Ζυγός

Αφήνοντας πίσω τα απομεινάρια του παρελθόντος οδηγείστε σε ένα μέλλον το οποίο μπορεί να είναι πολύ καλό. Οι τωρινές επιλογές, ιδίως στα επαγγελματικά, μπορεί να είναι επιλογές ζωής γι' αυτό είναι καλό να έχετε ανοιχτές τις κεραίες σας και να βλέπετε παρακάτω. Αισθηματικά, ίσως νιώσετε πως η σχέση πρέπει να μεταμορφωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι γεννημένοι του 1986 θα πετύχετε, κάτι που κυνηγάτε εδώ και καιρό.


Σκορπιός

Σήμερα, η μέρα ξεκινά με την πρόκληση να αρνηθείτε αυτό που ποθείτε περισσότερο. Επαγγελματικά, θα κάνετε κάποιες συζητήσεις οι οποίες χρειάζονται το χρόνο για να ωριμάσουν. Αισθηματικά, θα νιώσετε πως κατασταλάζετε στο τι θέλετε ίσως γιατί ο Δίας στον 7ο ηλιακό οίκο προτάσσει τη συναισθηματική νομιμότητα. Στα μάτια ενός προσώπου θα βρείτε αυτό που ψάχνατε. Οι γεννημένοι του 1966 σε κάποια ζητήματα ίσως είσαστε υπερβολικοί.


Τοξότης

Με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σας νιώθετε πως πρέπει να ηγηθείτε και πως μπορείτε να έχετε άποψη επί παντός επί στητού. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας δυσχεράνει την επικοινωνία. Αισθηματικά, χρειάζεται από τα λόγια να προχωρήσετε στις πράξεις, δείχνοντας έτσι στο ταίρι σας πως μπορεί να σας εμπιστεύεται. Οικονομικά ζητήματα θα σας προβληματίσουν. Οι γεννημένοι του 1979 αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν.


Αιγόκερως

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας κάνει ανθεκτικούς κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά, θα πρέπει να θυμάστε πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Σε κάθε περίπτωση όμως εσείς θα πρέπει να συνεχίσετε το έργο σας. Αισθηματικά, ενώ έχετε πολύ καλή διάθεση κάπου δειλιάζετε να ζητήσετε από τη σχέση σας κάποια πράγματα τα οποία είναι όμως προβλεπόμενα. Οι γεννημένοι του 1966 ίσως χρειαστεί να τρέξετε για κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.


Υδροχόος

Κρατάτε στα χέρια σας τη συνταγή της επιτυχίας σκεπτόμενοι πως κάποια πράγματα είναι γραφτό να γίνουν. Επαγγελματικά, νιώθετε πως έφτασε η στιγμή να πιάσετε την ευκαιρία και να κάνετε το μεγάλο άλμα το οποίο σίγουρα δεν θα είναι του Ίκαρου. Αισθηματικά, νιώθετε πως η παρούσα σχέση σας προσφέρει αυτό που ψάχνατε καιρό, την απόλυτη ηρεμία. Οι γεννημένοι του 1982 χρειάζεται να ρίξετε λίγο παραπάνω βάρος στη σταδιοδρομίας σας.


Ιχθύες

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ίσως διαπιστώσετε πως οι ψυχικές μεταβολές που έχετε θυμίζουν κάτι από κινηματογράφο. Επαγγελματικά, νιώθετε πως ο χώρος είναι πολύ μικρός για να φιλοξενήσει το πλούσιο ταλέντο σας. Στα αισθηματικά, κοιτάζοντας παρακάτω διαπιστώνετε τα λάθη σας και τελικά αλλάζετε τη συμπεριφορά σας με σκοπό τη βελτίωση της σχέσης. Οι γεννημένοι του 1983 θα πάρετε γενναίες αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου