Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις

Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν σε ολόκληρη τη χώρα την Τρίτη 28 Νοεμβρίου. Πρόσκαιρα...
θα ενισχυθούν οι βοριάδες στο Αιγαίο.

Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 και στα ανατολικά 5 με 6 Μποφόρ. η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου .

Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές και υπάρχει πιθανότητα να βρέξει το απόγευμα στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 Μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που στην Κρήτη θα είναι αυξημένες και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα δυτικά τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και στα βόρεια τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου