Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Έξω από την Χαλκίδα: Ο βερεσές έγινε μπουνιά και κλωτσιές!

MPOUNIES

Πλακώθηκαν στο ξύλο όχι για τα μάτια μιας γυναίκας αλλά για τα λεφτά. Η κρίση εκτός από έλλειψη χρημάτων έχει φέρει και έλλειψη ψυχραιμίας.

Το περιστατικό συνέβη έξω από την Χαλκίδα. Πριν από ένα χρόνο, ένας 45χρονος πήγε το αυτοκίνητο του για να το φτιάξει στο συνεργείο. Ωστόσο για το πως θα πληρώσει δεν έγινε λόγος. Στις μικρές κοινωνίες, ισχύει ακόμα αυτό μιας και οι περισσότεροι είναι γνωστοί μεταξύ τους. Το αυτοκίνητο τελικά επιδιορθώθηκε ωστόσο ο 45χρονος δεν το πλήρωσε ούτε με την παραλαβή.

"Δώσε μου μία εβδομάδα και θα το τακτοποιήσω οικονομικά" του είπε. Πέρασε η εβδομάδα, ο μήνας και ο χρόνος αλλά τα λεφτά δεν δόθηκαν ποτέ. Αν και τον αναζητούσε, ο 45χρονος δεν σήκωνε τα τηλέφωνα μιας και είχε χαθεί από προσώπου γης, μέχρι που χθες έγινε χαμός όταν βρέθηκαν τυχαία πρόσωπο με πρόσωπο.

"Ρε αλήτη, πότε θα μου δώσεις τα ρημάδια τα λεφτά που μου χρωστάς;" του είπε στην λαϊκή που τον συνάντησε. Δεν πρόλαβε να τελειώσει την φράση του και το σημείο μετατράπηκε σε ρινγκ. Αποτέλεσμα ήταν να πέσουν αμέτρητες μπουνιές και κλωτσιές ενώ οι περαστικοί ανέλαβαν τον ρόλο του διαιτητή.

Για το περιστατικό δεν ενημερώθηκε η αστυνομία μιας και όταν συνειδητοποίησαν ότι μαζεύτηκε κόσμος, εξαφανίστηκαν για να μην μαθευτεί ο καβγάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου