Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Κινδυνεύει να κλείσει το Δασικό Χωριό Papades Village στους Παπάδες Ευβοίας

Δασικό χωριό Papades Village στην Βόρεια Εύβοια

Δασικό χωριό Papades Village στην Βόρεια Εύβοια

Επιστολή έστειλαν οι ιδιοκτήτες-εκμισθωτές του Δασικού Χωριού Papades Village στον Δήμαρχο Ανέστη Ψαρρό με αίτημα την μείωση του ενοικίου, λόγω ότι ο δρόμος προς το δασικό χωριό δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και πολλά αυτοκίνητα με εκδρομείς αλλά και πούλμαν δεν είναι εφικτό να προσεγγίσουν το χωριό με αποτέλεσμα να μειώνονται οι πελάτες τους.

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:
«Γνωρίζοντας όλοι πολύ καλά την κρίση που έχει περιέλθει στη χώρα μας, θα ήθελα να ξαναδείτε την περίπτωση σημαντικής μείωσης του μισθώματος μας.

Αυτή την φορά είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει ,γιατί τα τελευταία δύο χρόνια με την δημιουργία/καταστροφή του νέου δρόμου και των δύσκολων οικονομικών συνθηκών η επιχείρηση έχει οδηγηθεί σε οικονομικό μαρασμό.

Με δυσκολία διατηρούμε το προσωπικό μας και πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας και αυτό με την βοήθεια του δανεισμού. Με αυτόν τον δρόμο το ένα πούλμαν και αυτοκίνητο μετά το άλλο φεύγει χωρίς να ανέβει γιατί θα βυθιστεί στην λάσπη.
Γνωρίζεται ότι στο χωριό έχουμε επενδύσει πολλά χρήματα και το αγαπάμε πολύ ,αλλά βλέποντας το αβέβαιο οικονομικό μέλλον και έχοντας ένα δυσβάσταχτο ενοίκιο φαίνεται να οδηγούμαστε στο αναγκαστικό κλείσιμο του.

Θα θέλαμε να μας βοηθήσετε σε μια σοβαρή μείωση του ενοικίου ή με την προσφυγή σε νέο διαγωνισμό.
Θέλουμε να διατηρήσουμε το Δασικό χωριό και τους ανθρώπους που ζουν από αυτό και γι΄ αυτόν το λόγο σας ζητούμε να μας βοηθήσετε.

Ο Δήμαρχος Ανέστης Ψαρρός αναφέρει «Είναι γνωστό ότι είναι σε διαδικασία η κατασκευή του δρόμου από Εθνική Οδό Παπάδες –Βασιλικά προς Αγδίνες, περίπου ενάμιση χιλιόμετρο. Μέχρι το Δασικό Χωριό ο δρόμος είναι σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανέβουν σ΄ αυτό μικρά Ι.Χ αυτοκίνητα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπολειτουργεί το Δασικό Χωριό τους χειμερινούς μήνες με αποτέλεσμα να έχει απώλεια εσόδων.
Θεωρώ εύλογο το αίτημα και προτείνω να γίνει μείωση του μισθώματος κατά 20% για ένα έτος .από την λήψη της απόφασης.

Δεν διευκρινίζει όμως ο Δήμαρχος πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στον δρόμο προς το Δασικό Χωριό Papades Village, το οποίο αποτελεί ένα σημαντικό μέρος για εξόρμηση στην φύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου