Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τι θα κάνουν οι βουλευτές της Εύβοιας, με τη δανειακή σύμβαση;;

τα βλέμματα όλων στη βουλή σήμερα

τα βλέμματα όλων στη βουλή σήμερα

Τα βλέμματα όλων στραμμένα στη βουλή όπου αναμένεται η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και των μέτρων που αυτή συνεπάγεται. Τί θα κάνουν οι βουλευτές της Εύβοιας; Ήδη τέσσερις έχουν τοποθετηθεί ξεκάθαρα για τη ψήφο τους. Ενώ, Κ.Περλεπέ (ΠΑΣΟΚ) και Σ.Κεδίκογλου (ΝΔ) έχουν αποφύγει δηλώσεις αν και φαίνεται να κινούνται προς το "ΝΑΙ".

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Κώστας Μαρκόπουλος το ξεκαθάρισε απο χθες, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος, πως δεν θα ψηφίσει, αφού δεν το πιστεύει το μνημόνιο.
Τα μέτρα καταψηφίζουν σύμφωνα και με τη γραμμή των κομμάτων τους, και οι βουλευτές Ουρανία Παπανδρέου (ΛΑΟΣ), που το ανακοίνωσε και μέσω του facebook, και ο Γιώργος Μαρίνος (ΚΚΕ).
Σ' ότι αφορά τον Συμεών Κεδίκογλου, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, έχει συνυπογράψει δήλωση μαζί με συναδέλφους του του ίδιου κόμματος, όπου επισημαίνουν τους λόγους που δίνουν τη θετική τους ψήφο σήμερα, υποστηρίζοντας πως το όχι θα οδηγήσει σε οριστικό τέλος της ελπίδας για επανάκαμψη της χώρας μας.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Περλεπέ και ο βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου μπορεί να έχουν υπογράψει δήλωση για τη μείωση των συντελεστών ΦΠΑ σε νησιά και να εκφράζουν την αντίθεσή τους σε αυτό αναφορικά με τη Σκύρο, ωστόσο δε διαφαίνεται να είναι ξεκάθαρο το Οχι τους σήμερα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου