Υλικά
6 μέτριες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες
6 κούπες ελαιόλαδο
1/4 κούπας λίπος πάπιας
Αλάτι
Εκτέλεση
1. Αντί για τηγάνι, χρησιμοποιείστε μια βαθιά κατσαρόλα.
2. Ρίξτε το λίπος και το λάδι.
3. Μόλις κάψει ρίξτε τις πατάτες για 15 περίπου λεπτά χωρίς να τις ανακατέψετε.
4. Μετά από το τέταρτο ανακατέψτε ελαφρά και μετά από 5 με 10 λεπτά βάλτε τις πατάτες και στραγγίξτε τις πατάτες σε χαρτί κουζίνας.
Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012
ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Οι πιο εύκολες και τραγανές τηγανητές πατάτες
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου