Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Κανέλλη στον αέρα

Απίστευτο περιστατικό στον αέρα του «Πρωινού ΑΝΤ1» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Βίντεο: Ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Κανέλλη στον αέρα
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης μετά από διαπληκτισμό με την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη την χαστούκισε στον αέρα. Λίγη ώρα νωρίτερα είχε πετάξει νερό στην Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρένα Δούρου αναφέρθηκε στην δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του Ηλία Κασιδιάρη. Τότε εκείνος της απάντησε "Άντε βρε νούμερο", ενώ απευθυνόμενος στην Λιάνα Κανέλλη, της είπε "Άντε βρε παλιοκουμμούνι".
Τότε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, μετά σηκώθηκε από την καρέκλα του, έβγαλε το μικρόφωνο του και κινήθηκε απειλητικά κατά της Λ. Κανέλλη και την χτύπησε με σφαλιάρες και μπουνιές.
Ο Γιώργος Παπαδάκης μετά το περιστατικό πήγε σε διαφημίσεις και όταν επέστρεψε ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης στη διάρκεια των διαφημίσεων και πριν αποχωρήσει κινήθηκε εναντίον των κ.κ. Δελλατόλα και Παπαδάκη, ενώ φεύγοντας από το στούντιο ανέφερε ότι θα επιστρέψει με άλλα 100 άτομα.
Στο μεταξύ, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, εξέδωσε εντολή για τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη, με την αυτόφωρη διαδικασία, για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου