Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο Ερμής στον Καρκίνο και πως θα επηρεάσει το κάθε Ζώδιο

  Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Καρκίνο από 7/6 μέχρι και 25/6/2012  
Ο Ερμής στον Καρκίνο και πως θα επηρεάσει το κάθε Ζώδιο        
Ο Ερμής όπως είχαμε γράψει στα μαθήματα Αστρολογίας (αν θέλετε μπορείτε να ανατρέξετε στα προηγούμενα κείμενα: "Ο Ερμής Μέρος Α΄", "Ο Ερμής Μέρος Β΄") είναι ο πλανήτης που εκπροσωπεί την ικανότητα του ανθρώπου να επικοινωνεί με το περιβάλλον του. Επίσης κατά κάποιο τρόπο εκπροσωπεί το πως διαχειρίζεται ακόμα και τα οικονομικά του, αλλά και όλες τις υποθέσεις που χρειάζονται διαμεσολάβηση, επικοινωνία και ευστροφία.
ΚΡΙΟΣ
aries
Είναι μια εποχή που πρέπει να αλλάξετε γενικά τον τρόπο που εκφράζεστε γιατί σίγουρα δεν θέλετε να πληγώσετε κανέναν αλλά ούτε και να πληγωθείτε. Τα άτομα της οικογένειάς σας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά. Μια καινούργια γνώση θα σας ανανεώσει και θα σας βάλει σε ψάξιμο και δημιουργία. Τα θέματα της μαγειρικής, της φωτογραφίας και ίσως και επικοινωνίας με συγγενείς από το εξωτερικό θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει. Οι φοβίες που μπορεί να σας βγουν στην επιφάνεια από ένα οικονομικό θέμα χρειάζεται να τις αντιμετωπίσετε με δύναμη. Με έναν Αιγόκερω θα έρθετε πιο κοντά αλλά χρειάζεται να έχετε υπομονή.


ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Ανανεώνεστε σε κάποιο βαθμό γιατί ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε με τους γύρω σας πηγαίνει στον ψυχισμό σας. Όλα τα οικογενειακά σας θέματα θα κυλήσουν πολύ καλά και ίσως αυτό ενός ακινήτου να μπει σε πολύ καλό δρόμο. Τα οικονομικά σας σίγουρα θα σας απασχολήσουν και θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα από ένα ρίσκο που θα πάρετε σε συνεργασία σας με έναν Παρθένο. Η δημιουργία οικογένειας σίγουρα θα σας απασχολήσει και μερικοί μπορεί να βρίσκεστε σε αυτόν τον δρόμο. Ένα Λιοντάρι μπορεί να είναι δίπλα σας αλλά έχετε κόντρες για θέματα υπεροχής και τώρα χρειάζεται με υπομονή και αγάπη να του εξηγήσετε κάποια πράγματα τα οποία σας κουράζουν και σας πηγαίνουν πίσω. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα καλυτερεύσει υπερβολικά, αφού θα εκφράζεστε στο ίδιο μήκος κύματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Θα γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι, τρυφεροί και εσωστρεφείς. Το νερό δεν είναι ό, τι καλύτερο για την φύση σας αλλά τουλάχιστον σας δίνει εμπνεύσεις και γενικά μια άλλη όψη των πραγμάτων, που ίσως μερικές φορές να την έχετε ανάγκη γιατί δείχνετε πολύ απόμακροι και φευγάτοι για τις ανάγκες των άλλων ατόμων γύρω σας. Κυρίως, όταν οι άλλοι αντιμετωπίζουν συναισθηματικά και πρακτικά θέματα, τα οποία εσείς προσπαθείτε μεν να τους βοηθήσετε αλλά η καρδιά σας φαίνεται να απέχει. Τώρα σας δίνεται αυτή η δυνατότητα να γεφυρώσετε κάποιες διαφορές και να έρθετε ποιο κοντά κυρίως με Αιγόκερω και Σκορπιό. Θα νοιώσετε όμως ότι πρέπει να προφυλαχτείτε σε οικονομικό επίπεδο και ίσως αρχίσετε τις τσιγκουνιές και τις υπερβολές σε αυτό το θέμα. Πάντως, ο λόγος σας και τα κείμενά σας -και αυτό ισχύει για όσους ασχολούνται και με το γράψιμο- θα διαφοροποιηθεί για λίγο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας δώσει ικανότητα μεγαλύτερης έκφρασης αλλά και ενασχόλησης με τα δικά σας αποκλειστικά θέματα. Κυρίως, θα πείτε αυτά που θέλετε με έναν πιο ήπιο τρόπο και αυτό θα εξυπηρετήσει πολλούς ανθρώπους, αφού χωρίς να το θέλετε μερικές φορές γίνεστε απότομοι και ψυχροί. Σίγουρα, θα σας έρθουν κάποιες ιδέες που μπορείτε να τις υλοποιήσετε άμεσα και γρήγορα με μεγάλη ευκολία. Η νοσταλγία για τις παιδικές ή οικογενειακές μνήμες θα σας κάνει να ξεσκονίσετε τα ντουλάπια σας, ψάχνοντας για φωτογραφίες και οικογενειακά κειμήλια. Μπορεί το γενεαλογικό σας δέντρο να σας απασχολήσει, αφού θα θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις ρίζες σας ή για την πατρίδα σας.


ΛΕΩΝ
leo
Η ενασχόληση με τους φίλους σας ή με οργανώσεις που ασχολούνται ακόμα και με την πολιτική, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Το ξαφνικό ενδιαφέρον για τις ομάδες αλλά και για συγκεκριμένους φίλους σας θα σας ενθουσιάσει. Με έναν Αιγόκερω θα έρθετε πιο κοντά, κυρίως αν σας ενώνουν κοινά οικογενειακά θέματα. Επειδή θα θέλετε να στηρίξετε και κάποια άτομα που τα θεωρείτε ευάλωτα καλό θα είναι να κάνετε διάκριση από πριν για να μην απογοητευτείτε αργότερα. Μια οικονομική κίνηση που είχατε κάνει στο παρελθόν μπορεί να πάρει τώρα σάρκα και οστά. Μην αφήνετε πίσω σας κομμάτια άλυτα με την συμπεριφορά σας, γιατί μπορεί να δυσκολευτείτε με έναν Τοξότη. Θα μοιραστείτε με ευκολία μια γνώση που θεωρείτε ότι αξίζει να την διαδώσετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Ο Ερμής θα σας ωφελήσει αρκετά, αφού η καριέρα σας επιτέλους θα πάρει καλύτερη τροπή και θα δείτε οι κόποι σας να ανταμείβονται γιατί το περιβάλλον δεν θα είναι τόσο ανταγωνιστικό. Η επικοινωνία με έναν Καρκίνο θα καλυτερέψει και μερικοί που είσαστε σε μια απόσταση μεταξύ σας μπορεί να πάρετε ακόμα και την απόφαση επανασύνδεσης. Το θέμα ενός σπιτιού που σας ταλαιπωρεί θα πάρει ένα αίσιο τέλος. Η βοήθεια από την οικογένεια θα σας δώσει δύναμη και σταθερότητα σε οτιδήποτε κάνετε.


ΖΥΓΟΣ
libra
Θα αναζητήσετε την τρυφερότητα και την ευαισθησία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σίγουρα, θα θέλετε οι συζητήσεις σας και οι επαφές να χρωματίζονται περισσότερο με συναίσθημα, παρά με απλή λογική και επικοινωνία. Αυτό στην αρχή μπορεί να δυσκολέψει την αέρινη φύση σας γιατί κινείστε τελείως διαφορετικά στον χώρο και στις επαφές σας με τους ανθρώπους. Σίγουρα ένας Καρκίνος ή Αιγόκερως θα σας πλησιάσουν αλλά εσείς μέσα σας χρειάζεστε χρόνο, παρόλο που θέλετε τα συγκεκριμένα άτομα. Στο θέμα των οικονομικών σας θα χρειαστεί να προστατέψετε τα συμφέροντά σας και θα κάνετε διαφορετική επιλογή συνεργατών.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Εστιάζεστε μόνο σε πράγματα που σας συμφέρουν κι αυτό σας βοηθάει να προοδεύσετε αλλά και να προστατέψετε τον εαυτόν σας και τους άλλους. Δώστε χώρο και χρόνο σε ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται και ίσως ταξιδεύει αυτό το διάστημα. Κάποιες νομικές υποθέσεις ή θέματα σπουδών θα προωθηθούν πολύ πιο εύκολα από παλιά. Σίγουρα, τα οικονομικά σας θα πάρουν έναν καλύτερο δρόμο, αφού θα έχετε την ευφυΐα να δουλέψετε με καλύτερους συνεργάτες ή να προστατευτείτε περισσότερο και να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας μέσα από διαίσθηση αλλά και ενορατικό στόχο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Είναι μια περίοδος για σας που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε όλα τα επίπεδα γιατί θα αρχίσετε να κρίνετε και να έχετε προσλαμβάνουσες μέσα από υπερβολικά ίσως συναισθηματικά κριτήρια τα οποία μάλλον θα σας διαστρεβλώσουν την αντικειμενική σας κρίση. Είναι αναγκαίο να πλησιάσετε τον σύντροφό σας με διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας και να ενδιαφερθείτε ακόμα και για τα δικά του οικογενειακά θέματα. Μπορεί να νοιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και ότι χρειάζεστε να τους πλησιάσετε με διαφορετικό τρόπο για να τα βρείτε μαζί τους. Το θέμα ενός παιδιού θα σας απασχολήσει αλλά εσείς έχετε την δύναμη αλλά και την γνώση να βρείτε τη λύση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Οι άλλοι θα είναι το πρώτο σας μέλημα. Μπορεί να υιοθετήσετε έναν καλύτερο τρόπο ομιλίας περισσότερο τρυφερό και ήπιο. Σίγουρα η οικογένειά σας θα είναι το πρωταρχικό σας μέλημα. Ακόμα και τους συνεργάτες σας θα τους αντιμετωπίζετε σαν άτομα της δικής σας οικογένειας. Αφουγκράζεστε τις ανάγκες των άλλων και με αυτόν τον τρόπο θα είσαστε δίπλα τους. Μπορεί να νοιώθετε παραπονεμένοι από κάποια άτομα και ίσως να γίνετε κάπως γκρινιάρηδες και μίζεροι με τα θέματα των οικονομικών σας. Θα κατορθώσετε όμως να κάνετε πολλά κομμάτια από την θεωρία σας πράξη, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά όπου εκεί θα πάτε πάρα πολύ καλά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Κάπως περίεργα θα είναι τα μηνύματα για σας και κυρίως για τους ερωτευμένους που πρέπει στην κυριολεξία να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να κατανοήσετε τις ανάγκες των δικών σας ατόμων. Από την άλλη, η σχέση με έναν Καρκίνο και έναν Σκορπιό θα διαφοροποιηθεί πάρα πολύ, αφού θα πλησιάσετε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ. Το θέμα ενός παιδιού θα σας απασχολήσει πολύ δημιουργικά. Σίγουρα θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα, αν αποφασίσετε να αλλάξετε κάποια δεδομένα, επειδή είστε σε φάση που ψάχνεστε για να αυξήσετε τα οικονομικά σας με πρωτότυπες μεθόδους. Καλό θα είναι να μην το μπλοκάρετε τώρα φοβούμενοι την αποτυχία. Βασιστείτε στο ένστικτό σας και πουθενά αλλού.


ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Μια καλή περίοδος ξεκινάει για σας γεμάτη από εμπνεύσεις και πειραματισμούς. Σίγουρα το θέμα ενός σπιτιού που σας απασχολεί θα κυλήσει με ευκολία και με άνεση. Αν σχεδιάζατε από παλιά να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από την οικογένεια σας που έχει απομακρυνθεί, τώρα με έναν εύκολο τρόπο και χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε, θα το κάνετε κι αυτό θα σας ηρεμήσει. Γενικά, θα έχετε μια μεγαλύτερη ευκολία με τα οικονομικά σας. Οι δυσκολίες και οι εντάσεις με έναν Παρθένο θα εξομαλυνθούν και θα νοιώσετε ότι θα μπορέσετε να κάνετε μια καλύτερη συνεργασία. Χρειάζεται κάπως να αφεθείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, γιατί έχετε εξαντληθεί από τις συνεχόμενες επαφές και την επικοινωνία που έχετε ανοίξει με πολλά άτομα. Η θάλασσα σίγουρα θα σας ηρεμεί πάρα πολύ και καλό είναι να πηγαίνετε συχνά αυτή την περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου