Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα νότια με σποραδικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έντασης 4 με 6 Μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα φθάσει τους 15 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Στο Βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και λίγες τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές βροχές και στη Δυτική Πελοπόννησο σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ που από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 8 έως 24 βαθμούς Κεσίου. Στα νότια η θερμοκρασία θα φθάσει τους 20 βαθμούς.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν στα νότια πρόσκαιρες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ και στα δυτικά τμήματα βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση το απόγευμα από τα βόρεια. Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ και στα νότια νοτιοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα. Βελτίωση το απόγευμα. Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου