Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Kαι χτυπημένοι και...δαρμένοι!

Σε μεγάλα sites των Αθηνών για άλλη μία φορά βρέθηκε η περιοχή του Στομίου και ο δρόμος της. Δύο οδηγοί αυτοκινήτων έπεσαν θύματα τροχαίου και αντί να αποζημειωθούν από τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου ή την περιφέρεια, τους
έριξαν και πρόστιμο 200 ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το clopypaste.gr, “ ένας ηλικιωμένος οδηγώντας αυτοκίνητο μάρκας Niva κατευθυνόμενος από το Στόμιο προς την Πλατάνα και με επιβαίνοντα τον μικρής ηλικίας εγγονό του παρασυρόμενος από την αντανάκλαση του ηλίου πέρασε το φανάρι για πράσινο και μην έχοντας την αίσθηση της επικινδυνότητας του σημείου συγκρούστηκε, αφού το φρενάρισμα δεν ήταν έγκαιρο με αυτοκίνητο μάρκας Nissan Micra που έβγαινε εκείνη την ώρα από το σημείο και επέστρεφε από την Πλατάνα και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα (ένα αγόρι και μια κοπέλα) νεαράς ηλικίας.

Η κυκλοφορία έκλεισε για αρκετή ώρα, αφού και τα δύο οχήματα λόγω της ζημιάς που υπέστησαν στον έναν τροχό τους ήταν αδύνατο να μετακινηθούν.

Στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία, η οποία κατέγραψε το συμβάν, διενέργησε αλκοτέστ (μηδενικό και για τους 2 οδηγούς), βοήθησε να απομακρυνθούν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα από το σημείο και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία, ενώ για κάποια ώρα ρύθμιζε και την κυκλοφορία.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΞΙΑΣ 200 € και στους δύο οδηγούς για ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ της πινακίδας απαγόρευσης διέλευσης οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου