Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Έκλεψαν το κατσίκι από τη σούβλα!

Πάσχα με αβγά και... κουλουράκια έκανε μια οικογένεια από τα Τρίκαλα, αφού οι γνωστοί-άγνωστοι πεινασμένοι της περιοχής τούς έκλεψαν το κατσίκι που είχαν έτοιμο για τη σούβλα! Το βράδυ της Ανάστασης οι γονείς και τα τρία παιδιά τους έπεσαν για ύπνο ανυποψίαστοι, αφού προηγουμένως είχαν ετοιμάσει το κατσικάκι που θα έψηναν την επόμενη ημέρα.

Μάλιστα, είχαν κλειδώσει με λουκέτο τη σιδερένια πόρτα του κλιμακοστασίου του σπιτιού όπου είχαν αφήσει τη σούβλα, ωστόσο οι άγνωστοι κατάφεραν να τη διαρρήξουν και να αρπάξουν το κατσικάκι χωρίς να τους πάρει μυρωδιά κανείς.

Την επομένη, όταν οι νοικοκύρηδες ξύπνησαν νωρίς-νωρίς για να αρχίσουν τις ετοιμασίες, έμειναν με το στόμα ανοικτό, αφού το κατσίκι είχε κάνει «φτερά». Ετσι, γονείς και παιδιά περιορίστηκαν να γιορτάσουν με αβγά και κουλούρια, κάτι που δεν συνέβη φυσικά στην περίπτωση των δραστών, οι οποίοι προφανώς θα το γλέντησαν και με το παραπάνω σουβλίζοντας ξένο κατσικάκι.

Εν τω μεταξύ, στο Ξηρολίθι Αιγιαλείας ζωοκλέφτες έκοψαν το συρματόπλεγμα της περίφραξης ενός αγροκτήματος και στη συνέχεια διέρρηξαν το μεταλλικό πλέγμα από το παράθυρο του στάβλου. Ανενόχλητοι μπήκαν μέσα και άρπαξαν επτά πρόβατα, τα οποία μάλιστα έσφαξαν και έγδαραν σε 50 μέτρα απόσταση από τον στάβλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου