Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Σκακιστικό Τουρνουά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σχηματαρίου

τουρνουά σκάκι


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Σχηματαρίου σε συνεργασία με τη Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος διοργανώνουν, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ετήσια σειρά μαθημάτων διδάσκοντας το πνευματικό άθλημα του σκακιού στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των μαθημάτων και των διακοπών των Χριστουγέννων ο Σύλλογος διοργάνωσε, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011, σκακιστικούς αγώνες με τη συμμετοχή των μαθητών του σκακιστικού τμήματος.

Οι αγώνες έγιναν στο χώρο του σχολείου με την παρουσία πολλών γονέων και εκ μέρους της Ακαδημίας παραβρέθηκαν ο κ. Γιώργος Τσουνής και ο προπονητής κ. Γιώργος Κουλαξουζίδης, ο οποίος είχε και τη γενική ευθύνη των αγώνων.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 20 παιδιά, ηλικίας από 5 έως και 17 ετών.
Οι συμμετέχοντες ήταν:

Κουτής Βασίλης, Ανδρέου Αθανάσιος, Μελεμενή Νικολέτα, Σκέντος Κωνσταντίνος, Αντωνίου Φωτεινή, Αντωνίου Αφροδίτη, Ματθαίου Γιάννης, Κολοβός Χρυσόστομος, Ανδρέου Αλκιβιάδης, Μπανούτας Γιώργος, Βασιλός Απόστολος, Νίκα Αντωνία, Παρχαρίδου Μαριανίνα, Κολοβού Ευσταθία, Τσάμης Γιώργος, Βλαχογιάννης Παναγιώτης, Ματθαίου Άγγελος, Ντάλλης Γιώργος, Ζέρβας Γιώργος, Πρασίδης Αχιλλέας.

Οι αγώνες έγιναν με απόλυτη επιτυχία και ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους με την άψογη οργάνωσή τους. Στους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα, ενώ σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα. Επίσης η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κυρία Μαρία Αντωνίου έδωσε, εκ μέρους του συλλόγου, στον κ. Γιώργο Τσουνή και στον κ.Γιώργο Κουλαξουζίδη αναμνηστικά δώρα

Στην λήξη της γιορτής τα παιδιά, οι γονείς, η Ακαδημία και ο Σύλλογος ανανέωσαν το ραντεβού για τη νέα χρονιά με την ευχή να είναι όλοι υγιείς και να έχουν ακόμη καλύτερες παρτίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου