Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ομάδα Έμπρακτης Αλληλεγγύης Χαλκίδας - Συγκέντρωση τροφίμων και ενδυμάτων

Η Ομάδα Έμπρακτης Αλληλεγγύης Χαλκίδας ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη συλλογή ενδυμάτων που θα διανεμηθούν στους έγκλειστους των φυλακών Χαλκίδας!

Ήδη έχουμε συγκεντρώσει 5 μεγάλες σακούλες και 3 σακ βουαγιάζ με ρούχα και παπούτσια! Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε μέχρι το τέλος των γιορτών όποτε θα γίνει τελικά και η παράδοση.

Να επισημάνουμε επίσης πως όπως θα έχετε όλοι παρατηρήσει συνάνθρωποι μας ψάχνουν πλέον καθημερινά στα σκουπίδια. Πολλές φορές θέλουμε να βοηθήσουμε αλλά μπορεί να μην ξέρουμε το πώς ή να νιώθουμε άσχημα να μιλήσουμε μαζί τους. Αν θέλετε και δεν ξέρετε τι να κάνετε, μια καλή κίνηση θα ήταν να κρεμάτε δίπλα από τον κάδο μια σακούλα με τρόφιμα ή ρούχα ή ό,τι διαθέτει ο καθένας για να έχουν σε αυτά εύκολη πρόσβαση και να μην κινδυνεύουν να φαγωθούν ή να λερωθούν από τα ζωάκια που κυκλοφορούν στους δρόμους!

Επίσης να μην ξεχνάμε πως Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Μητρόπολης Χαλκίδας βρίσκεται στην οδό Αντωνίου 15, στο κέντρο της Χαλκίδας και λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 10-2 το πρωί και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 4- 8 το απόγευμα.

Τηλ. επικοινωνίας: 22210 23253.

Εκεί μπορείτε να προσφέρετε εποχιακά ενδύματα και παπούτσια σε καλή κατάσταση, καθώς και τρόφιμα!

Επικοινωνία:

Facebook: "Ομάδα Έμπρακτης Αλληλεγγύης Χαλκίδας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"

(Εκεί μπορείτε να βλέπετε τις αναρτήσεις για τα είδη που χρειάζονται οι εκάστοτε φορείς και ιδιώτες και πώς μπορείτε να τα διαθέσετε. Αν θέλετε κάντε like και προωθήστε μας για να γίνουμε ακόμα περισσότεροι!).

Email: omada.oloimazi@gmail.com

Τηλ:6973361817, 6973605729

Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, δύναμη, αλληλεγγύη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου