Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Παραμένει «φυλακισμένος» στην Μονή ο Εφραίμ

Στις 16:00 το απόγευμα έληξε η προθεσμία για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης κατά του ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ και πλέον είναι πιθανή η παράταση της.

Παραμένει «φυλακισμένος» στην Μονή ο Εφραίμ

Ο ηγούμενος παραμένει «φυλακισμένος» στο κελί του στην Μονή Βατοπεδίου, φρουρούμενος από αστυνομικές δυνάμεις.

Οι εξελίξεις για την προφυλάκιση του εξαρτώνται τώρα από το ιατρικό ανακοινωθέν που επίκειται για την κατάσταση της υγείας του.

Τον Εφραίμ εξέτασε το πρωί της Δευτέρας ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καρυών, Κωνσταντίνος Δοκουσλής, ο οποίος και εκτίμησε ότι η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση. Μάλιστα δήλωσε πως την Τρίτη θα μπορεί να μεταφερθεί με πλωτό μέσο ή ελικόπτερο στο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, αλλά η τελική του εκτίμηση θα δοθεί το απόγευμα με επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν.

«Διαπίστωσα ότι εμφανίζει ύφεση η λοίμωξη του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρούσε και έχουν βελτιωθεί τα συμπτώματα της δισκοπάθειάς του» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Δοκουσλής.

Γραπτή ανακοίνωση αναμένεται και από την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους που συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας επί του θέματος της προφυλάκισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου