Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ αποκλείει απο τα γήπεδα του Δήμου, τον αγώνα Προποντίδα - Ολυμπιακός Χαλκίδας

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Γ.Γεραντώνης

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Γ.Γεραντώνης

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Γιώργος Γεραντώνης με επιστολή του γνωστοποιεί στη Διοίκηση των Ομάδων Προποντίδας και Ολυμπιακού Χαλκίδας, πως δεν είναι δυνατή η χρήση των αποδυτηρίων στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Βαθέως Αυλίδας. Εν τω μεταξύ δεν παραχωρεί κανένα άλλο γήπεδο εντός Δήμου για τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων


Σας γνωρίζουμε ότι σήμερα και ώρα 0843 λάβαμε με τηλεομοιοτυπία το έγγραφο του (α) σχετικού από την Δημοτική Ενότητα Αυλίδας, που επί της ουσίας είναι παρένθετος αποδέκτης, όπου ενημερωνόμαστε ότι λόγω προβλεπόμενων και όχι προγραμματισμένων εργασιών, από σήμερα (σ.σ.27-12-2011) δεν είναι δυνατή η χορήγηση των αποδυτηρίων , που χρησιμοποιούνται από τις ομάδες ποδοσφαίρου κατά την διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο Γήπεδο ποδοσφαίρου Βαθέως Αυλίδας.

Επίσης με έκπληξη διαπιστώσαμε, ότι προσχηματικά διαπίστωσαν ότι έχουν διάφοροι κλειδιά και αντικατέστησαν τις κλειδαριές των δύο θυρών που είχαν παραχωρηθεί για πρόσβαση στο γήπεδο του ποδοσφαίρου.

Τα νέα κλειδιά θα παραδοθούν στις 4/1/2011 γράφουν, προφανώς 2012 είναι το ορθό, καθώς είναι φανερό ότι βιαστικά και με πανικό συνέταξαν το έγγραφο τους.

Είναι σαφές ότι γνωρίζουν την χρήση των χώρων, καθώς ζητούν την κατανόηση των ομάδων και προτρέπουν αυτές να πραγματοποιήσουν τις προπονήσεις τους χωρίς την χρήση των αποδυτηρίων!!!

Αυτό που εσκεμμένα και με δόλο αποκρύπτεται και αποσιωπάται, είναι το πραγματικό γεγονός της αναβολής του αγώνα πρωταθλήματος του (β) σχετικού μεταξύ των ομάδων ΑΕ Προποντίδα - Ολυμπιακός Σ.Φ.Χ.

Πρωτέας για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΠΣΕ, καθώς είναι αδιαμφισβήτητη η γνώση του συγκεκριμένου αγώνα διότι πολύ απλά ο κ. Χ. Κουσκούτης είναι ο Πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας.

Κατόπιν των ανωτέρω παρατιθέμενων, ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ δεν παραχωρεί για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα κανένα άλλο γήπεδο ποδοσφαίρου και σε καμία άλλη ημερομηνία εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Χαλκιδέων, καθώς ενστερνίζεται πλήρως το σύνθημα του «FAIR PLAY».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου