Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο καταφέρνετε να διακριθείτε καθώς επίσης και να σημειώσετε αξιόλογες επιδόσεις. Η επαφή με τους άλλους είναι εξαιρετική. Αισθηματικά έχετε κάποιο άγχος το οποίο οφείλεται στην αδυναμία να προσφέρετε αυτά που σας ζητάνε. Οικονομικά η καλύτερη διαχείριση θα σας φέρει εξοικονόμηση πόρων. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως κάπου οφείλετε κάποιες εξηγήσεις.


Ταύρος

Η μέρα ξεκινά με ένα ζεστό χαμόγελο μιας και στο χώρο εργασίας τα πράγματα κυλάνε χαλαρά μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Αισθηματικά ίσως χρειαστεί να περπατήσετε αρκετά χιλιόμετρα προκειμένου να κατασταλάξετε στο δώρο που θα δώσετε στο σύντροφο σας. Κάποια απροσδόκητη συνάντηση σας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία. Οι γεννημένοι του 1983 δίνετε λίγο περισσότερο προσοχή στην εξωτερική εμφάνιση και αυτό σας αδικεί.


Δίδυμοι

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς επηρεάζει τη διάθεση σας καθώς καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας θα αλλάζει με κινηματογραφική ταχύτητα. Στα επαγγελματικά υπάρχει μια αδυναμία εστίασης αφού το μυαλό σας βρίσκεται κάπου άλλου. Αισθηματικά θα ήταν φρόνιμο να κοιτάξετε τα της σχέσης σας και κυρίως να προσφέρετε απλόχερα τα μικρά αλλά ουσιαστικά πράγματα που σας ζητούνται. Οι γεννημένοι του 1971 καταφέρνετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σας.


Καρκίνος

Το σημαντικό στην παρούσα φάση είναι πως μπορείτε να πετύχετε πράγματα χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερο κόπο. Ωστόσο ζητήματα σχέσεων και συμπεριφοράς θα τεθούν επί τάπητος αναζητώντας μια λύση. Στα αισθηματικά το να εμφανίζεστε αδιάλλακτοι δεν οδηγεί πουθενά. Η πορεία και η εξέλιξη της σχέσης στηρίζεται ιδιαίτερα στους δικούς σας χειρισμούς. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες σε πρακτικά κυρίως θέματα.


Λέων

Η Αφροδίτη απέναντί σας ίσως σας ωθήσει να εκδηλώσετε την αγάπη σας με τρόπους πιο πρωτότυπους. Αισθηματικά αυτό που φαντάζει αυθόρμητο στα μάτια του συντρόφου είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και πολύωρης σκέψης. Επαγγελματικά θέλετε να κλείσετε τη χρονιά με μια κίνηση η οποία θα συμβάλει στην αποκατάσταση προστριβών μέσα στο χώρο εργασίας. Οι γεννημένοι του 1965 μην τρέχετε τις εξελίξεις.


Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους το τετράγωνο Ερμή – Άρη σας δημιουργεί μια σύγχυση και αυτό γιατί αυτά που έχετε έτοιμα προς πραγμάτωση τελικά τελευταία στιγμή δεν υλοποιούνται. Επαγγελματικά μάλλον αγχώνεστε χωρίς λόγο αφού τόσο ο Άρης από το ζώδιο σας όσο και ο ορθόδρομος πλέον Δίας σας βοηθούν όχι μόνο να επιβιώσετε, αλλά και να μεγαλουργήσετε. Οι γεννημένοι του 1991 χρειάζεται να είστε ο εαυτός σας σε κάποιες γνωριμίες που κάνετε.


Ζυγός

Συναισθηματικά νιώθετε πως είστε ένα πολύ καλό χαρτί, όμως η παρουσία του Άρη στο 12ο οίκο, σας κάνει να διστάζετε να κάνετε το αποφασιστικό βήμα. Μέσα από τον τομέα των επαγγελματικών βιώνετε ευρύτερη αποδοχή και αυτό σας βοηθά να πάτε παρακάτω και να κερδίσετε τους τίτλους και το χειροκρότημα. Οικονομικά ζητήματα μπορούν να επιλυθούν με ήρεμο τρόπο, αρκεί και εσείς με τη σειρά σας να έχετε τη θέληση να υποχωρήσετε κάπου. Οι γεννημένοι το 1976 διαπιστώνετε πως πολλά πράγματα πάνε όπως τα επιθυμείτε.


Σκορπιός

Η Σελήνη μέσα από τους Ιχθύες σας βοηθά να ανοίξετε τις κεραίες σας και να πιάσετε μηνύματα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Έτσι τα θέλω σας μπορεί να περάσουν με πολύ πιο εύκολο τρόπο και ειδικά στα συναισθηματικά, θα καταλάβετε πόσο έντονη είναι η επιρροή που ασκείτε. Οικονομικά μέσα από συντονισμένες προσπάθειες καταφέρνετε να πάρετε πίσω κάποια χρήματα που σας οφείλουν. Οι γεννημένοι το 1983 δείτε λίγο πιο σοβαρά τη ζωή.


Τοξότης

Αν και προσπαθείτε να παίξετε το ρόλο κομπάρσου σε κάποια ζητήματα, τελικώς καταλαβαίνετε πως ο ρόλος δεν σας πάει και αναλαμβάνετε δράση. Επαγγελματικά, ίσως η στάση κάποιων να σας έχει κουράσει, όμως χρειάζεται να αναζητήσετε και εσείς τις δικές σας ευθύνες. Η επιτυχία είναι κάτι που δεν σας λείπει αλλά το επιθυμείτε με μεγαλύτερη συχνότητα. Οι γεννημένοι το 1960 συναισθηματικά ρισκάρετε χωρίς δίχτυ ασφαλείας.


Αιγόκερως

Η ανάγκη για ανάπαυση θα σας οδηγήσει να κατεβάσετε ρυθμούς. Άλλωστε δικαιωματικά το αξίζετε και κανείς δεν θα σας κατακρίνει. Αισθηματικά μια βόλτα στα μαγαζιά με το σύντροφο θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία της σχέσης και θα σας φέρει πιο κοντά. Προσπαθήστε να είστε χαλαροί και απαλλαγείτε από τη σφικτή και σοβαρή εμφάνιση της καθημερινότητας. Οι γεννημένοι το 1969 δημιουργείτε άθελά σας ένα μύθο γύρω από το όνομα σας.


Υδροχόος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας δημιουργεί ώριμες συνθήκες, έτσι ώστε να απολαύσετε τον έρωτα. Μέσα όμως από διάφορες καταστάσεις, ίσως ανακαλύψετε πως στα εργασιακά σας κάποιοι δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για αποφάσεις. Οικονομικά ίσως πρέπει να ξαναδείτε κάποια ζητήματα αμοιβών και κυρίως να περιορίσετε τις ανώφελες αγορές. Οι γεννημένοι το 1982 στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.


Ιχθύες

Το ζητούμενο σήμερα είναι η σωστή κατανομή του χρόνου και κυρίως η πλήρης ενασχόληση με άτομα που αγαπάτε. Κάπου έχετε αφήσει πίσω τα δικά σας άτομα γιατί νιώθετε πως τα προβλήματα σάς πνίγουν. Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο δεν εξυπηρετεί ιδανικές λύσεις, η Σελήνη όμως από το δικό σας ζώδιο, δίνει την ευελιξία που χρειάζεστε για να τα βγάλετε πέρα. Οι γεννημένοι το 1964 πιστέψτε περισσότερο σε εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου