Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Νεφώσεις με τσουχτερό κρύο

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι πρόσκαιρες νεφώσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου.

Νεφώσεις με τσουχτερό κρύο

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική και μόνο στα ανατολικά και βόρεια τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 4 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα είναι από -3 έως 9 βαθμούς κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησος και μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην ανατολική στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από -10 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα είναι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως στη βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου