Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Στα χνάρια του Πολ...

Μετά τον Πολ το χταπόδι-μάντη που μας άφησε χρόνους ήρθε η Χάιντι το αλλήθωρο πόσουμ. Η Χάιντι η οποία είναι 2,5 ετών και βρίσκεται στο ζωολογικό κήπο της Λειψίας στη Γερμανία, έχει ήδη πάνω από 80.000 οπαδούς.

Η Χάιντι εμφανίστηκε μέσω βιντεολίνκ από τον ζωολογικό κήπο στο αμερικανικό σόου "Jimmy Kimmel Live!" όπου και προέβλεψε ότι το Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου θα πάει στην Νάταλι Πόρτμαν για την ερμηνεία της στην ταινία "Black Swan".

Το χαριτωμένο πόσουμ άγγιξε με τη πατουσίτσα του το αγαλματίδιο που είχε κολλημένο πάνω τη φωτογραφία της ηθοποιού αν και το σκέφτηκε για αρκετή ώρα καθώς γυρόφερνε και μύριζε όλα τα υπόλοιπα αγαλματίδια συμπεριλαμβανομένου και αυτό της Κίντμαν (Rabbit Hole) και της Λόρανς που πρωταγωνίστησε στο "Winter's Bone".

Μάλιστα οι φωτογραφίες των σταρ που είχαν κολληθεί πάνω στα αγαλματίδια είχαν "πειραχτεί", εμφανίζοντας τις ηθοποιούς αλλήθωρες!

Την Χάντι εγκατέλειψαν έξω από το καταφύγιο ζώων της Ν. Καρολίνας μαζί με την αδερφή της Νάιρα και από το Μάιο βρίσκονται στη Γερμανία.

Μάλιστα το αλλήθωρο μαρσιποφόρο πρωταγωνιστεί και σε πλήθος βίντεο στο διαδίκτυο ενώ σύντομα θα αποκτήσει και τη δική του σειρά εμπορευμάτων με μπλουζάκια κ.α.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το πρόβλημα που έχει στα μάτια της δεν πρόκειται να τη δυσκολέψει ιδιαίτερα καθώς τα πόσουμ λειτουργούν περισσότερο με την όσφρηση παρά με την όραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου