Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ειδοποίηση χωρισμού...

Έχετε ερωτευτεί σφόδρα και δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε τη σκέψη σας από τον ένα και μοναδικό έρωτα της ζωής σας, που δυστυχώς είναι καπαρωμένος από καιρό.
Το μόνο πράγμα που σκέφτεστε είναι πότε θα χωρίσει και κάθε μέρα ξεροσταλιάζετε κάτω από το σπίτι του μπας και τύχει να τον δείτε μόνο.
Μην απελπίζεστε! Το Facebook είναι εδώ και έχει προνοήσει και για αυτό. Αντί να ρωτάτε γνωστούς και φίλους κάθε τρεις και λίγο αν χώρισε, εγκαταστήστε την εφαρμογή που θα σας λύσει τα χέρια.
Ο λόγος τον "Breakup Notifier", ο οποίος μέσω email θα σας ενημερώνει για το πότε αλλάζει το status σχέσης των φίλων σας.
Έτσι δεν χρειάζεται να κοιτάτε το προφίλ του κάθε μέρα ελπίζοντας σε κάποια ευχάριστη αλλαγή.
Η εν λόγω εφαρμογή είναι σε λειτουργία από τη Κυριακή και αναφέρει χαρακτηριστικά:" Σας αρέσει κάποιος. Είναι σε μια σχέση. Γίνετε ο πρώτος που θα μάθετε πότε θα λήξει".
Ο "εγκέφαλος" πίσω από την εν λόγω εφαρμογή είναι ο Νταν Λοουενχέρτζ.
Μάλιστα ο δημιουργός δεν ξέχασε να προσθέσει και κάποιους μηχανισμούς ασφαλείας καθώς συμβουλεύει τους παντρεμένους να μην χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία.
Αυτή η εφαρμογή λανσαρίστηκε λίγες βδομάδες μετά την δημοσιοποίηση έρευνας, η οποία αποκάλυψε ότι όσο περισσότερους "φίλους" έχεις στο Facebook τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να έχεις άγχος.
ΥΓ. Τώρα εάν δεν το έχει δημοσιοποιήσει στο Facebook ε τι να κάνουμε κάντε και κάτι μόνοι σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου