Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Όσοι δεν έχουν απογραφεί
έχουν περιθώριο μέχρι
και την Παρασκευή 27 Μαΐου.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους πολίτες του Δήμου Χαλκιδέων που συμμετείχαν στη διαδικασία της Απογραφής, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχή διενέργειά της αλλά και κάνοντας πράξη το προσωπικό χρέος ευθύνης έναντι του τόπου μας και ενόψει του μέλλοντος μας.
Ωστόσο, όσοι τυχόν δεν έχουν απογραφεί, είτε γιατί δεν .....
έχει περάσει κάποιος απογραφέας είτε γιατί το έχουν αμελήσει, παρά το ότι ο απογραφέας τους άφησε ειδοποίηση, καλούνται να φροντίσουν να απογραφούν.
Συνεργεία απογραφέων έχουν εγκατασταθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου (στη λεωφ. Χαϊνά στη Χαλκίδα, απέναντι από το Διοικητήριο) αναμένοντας τους προς απογραφή, καθημερινά από τις 8 το πρωί έως και τις 8:30 το βράδυ, μέχρι και την Παρασκευή 27 Μαΐου.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1:
Υπενθυμίζουμε ότι, το πιστοποιητικό απογραφής για τον κάτοικο του Δήμου Χαλκιδέων σημαίνει:
-βεβαιωτικό κατοικίας,
-δικαίωμα ένταξης στις υπό προϋποθέσεις ειδικές κατηγορίες μειωμένων δημοτικών τελών,
-δικαίωμα πρόσβασης κατά προτεραιότητα στις παρεχόμενες κοινωνικές δομές και υπηρεσίες του Δήμου (Παιδικοί Σταθμοί, Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» κ.α.),
-δικαίωμα χρήσης κατά προτεραιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων και των εκδηλωσιακών χώρων του Δήμου.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2:
Παρά την πρόθεση της ΕΛΣΤΑΤ να μην ενεργοποιήσει τις διατάξεις του Νόμου που αναφέρονται στις κυρώσεις, άρνηση για απογραφή εκθέτει τους αρνούμενους στη πιθανότητα κυρώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου