Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Οι σαραντάρες είναι σαν δύο εικοσάρες....

Οι σαραντάρες είναι σαν δύο εικοσάρεςΟι σαραντάρηδες σαν μισός εικοσάρης!


Λοιπόν, αγαπητοί σύζυγοι, επειδή πολλή τηλεόραση βλέπετε και μάλιστα ότι σας βολεύει, και σας έχει κάνει κακό, για κλείστε την ή έστω αλλάξτε κανάλι.

Δεν φτάνει που σας κάνουμε παιδιά, μας λέτε ότι παχύναμε. Κάνουμε μπότοξ για να κρύψουμε τις ρυτίδες, μας λέτε «μούμιες» και τσιτωμένες. Δεν κάνουμε, μας λέτε πατσόγριες και σταφιδιασμένες. Βάφουμε τα μαλλιά μας για να καλύψουμε τις άσπρες τρίχες, μας λέτε ότι είμαστε όλοι μέρα στο κομμωτήριο, ενώ εσείς καυχιέστε για τα άσπρα σας μαλλιά- όσοι έχετε μαλλιά- πως είναι γοητεία.

Για χαλαρώστε λίγο, γιατί τα τεκνά και οι γυναίκες κούγκαρ, είναι πολύ της μόδας. Αυτά τα σίριαλ δεν τα παρακολουθείτε; Και στο κάτω –κάτω, αν εσείς μπορείτε να βρείτε να μας αντικαταστήσετε με κάποια εικοσάρα (ελπίζω να έχετε και την ανάλογη οικονομική άνεση γιατί αλλιώς δεν το βλέπω), εμείς πολύ πιο εύκολα μπορούμε να βρούμε έναν εικοσάρη.

Τα ...σεξουαλικά θέματα, δε, δεν θα τα θίξω γιατί βρίσκεστε και σε επικίνδυνη ηλικία και σας λυπάμαι!

Γι΄αυτό σας λέω, γυρίστε στις γυναικούλες σας πριν να είναι αργά.


2 σχόλια:

  1. πιο ταιριαστό κείμενο από αυτό δεν περίμενα για σήμερα. Συμπίπτει με την έναρξη του δικού μου αφιερώματος στη σύγχρονη γυναίκα.
    Δεν μπορώ να σε διαψεύσω, γιατί έχεις δίκιο. Το πρόβλημα όμως δεν είναι στη γυναίκα. Δεν έχει να κάνει με το πως είναι ή γίνεται με μερικές παρεμβάσεις, αλλά με το πως ο άντρας ζυγίζει τις ανάγκες του με τα δικαιώματά του. Πρέπει δλδ να αντιπαραθέσει την συντροφικότητα που σε εκείνη την ηλικία, έχει ανάγκη, με τα όνειρα (θερινής νυκτός).
    Οπότε καταλήγουμε στην εξής πρακτική πρόταση: μεταμορφωθείτε σε αυτό που εσείς θέλετε και όχι σε αυτό που οι άντρες σας θέλουν. Πάω στοίχημα ότι στο τέλος της ημέρας, θα έχετε πολλά κοινά σημεία :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "καταχώρηση τσι μέρας" για την Παρασκευή σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η καταχώρηση σου τούτη.
    Καληνωρίσματα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή