Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Σε ετοιμότητα ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ !

Στη χθεσινή σύσκεψη της βουλής με τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου...
έκτος των κορυφαίων υπουργών που συμμετείχαν είχε κληθεί και παρευρίσκετο και ο γραμματέας του κόμματος κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά του ,αλλά στη χθεσινή σύσκεψη μετά από πληροφορίες ,ο κ. Καρχιμάκης μετέφερε στον πρωθυπουργό τη μεγάλη δυσκολία που έχει με τα κομματικά στελέχη προκειμένου να τα πείσει ώστε να στηρίξουν τα νέα μέτρα.

Η εντολή που του δόθηκε είναι να βρίσκεται σε ετοιμότητα τόσο με τις κομματικές οργανώσεις της Αθήνας όσο και με τη περιφέρεια.

Εμείς μιλήσαμε με πολλούς βουλευτές ρωτώντας τους εάν θα πάμε σε εκλογές μετά τη σημερινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών . Τελικά από τους 10 βουλευτές οι 7 πιστεύουν ότι θα πάμε σε εκλογές.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες χθες το βράδυ στη περιοχή της Σταμάτας στα Μεσόγεια συγκεντρώθηκαν περίπου 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με το γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας προκειμένου να συζητήσουν . Τι να πουν;

Οι πιέσεις που δέχεται ο κ. Παπανδρέου από το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ είναι αφόρητες . Τα μηνύματα που του στέλνουν είναι : “ Έτσι όπως πηγαίνεις στο τέλος το ΠΑΣΟΚ δεν θα πάρει ούτε το 10% των ψήφων του ελληνικού λαού.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου