Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η εικόνα σας και η συμπεριφορά σας απέναντι σε κάποιους ίσως επικριθούν από ορισμένους ανταγωνιστές σας. Μία ευχάριστη συνάντηση ή μια απρόσμενη επίσκεψη είναι πολύ πιθανή σήμερα. Επαγγελματικά, ίσως κάποιες φοβίες σας αποδειχθούν η αχίλλειος πτέρνα σας. Αισθηματικά, μην προσπαθήσετε να σκαλίσετε παλιές πληγές γιατί ίσως απογοητευθείτε. Ζήστε το σήμερα. Οι γεννημένοι του 1980 θα βρεθείτε προ μιας ευχάριστης εκπλήξεως.


Ταύρος

Επαγγελματικά εκτιμάτε πως στην παρούσα φάση η υπερβολική ειλικρίνεια ίσως τελικά να μην σας ευνοεί. Αισθηματικά, θέλετε να κατασταλάξετε σχετικά με την πορεία της σχέσης ενώ η αναβλητικότητα σας κουράζει. Η διάθεση να βγείτε έξω και να διασκεδάστε είναι έντονη σήμερα και γι' αυτό τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά. Καλή μέρα για να τροποποιήσετε τη στάση σας απέναντι σε ένα πρόσωπο κύρους. Οι γεννημένοι του 1977 θα κατανοήσετε πως το περιττό σας απομακρύνει από το ουσιώδες.


Δίδυμοι

Η πολυαστρία στον 6ο οίκο σάς αναγκάζει εκ των πραγμάτων να βάλετε μια τάξη στην ζωή σας. Επαγγελματικά ένα απρόσμενο και ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει χαρά. Οι πολύ προσωπικές σχέσεις ευνοούνται περισσότερο σήμερα ενώ σας προσφέρουν ύψιστη ικανοποίηση. Μια μέρα που θα έρθετε σε επαφή με ευφάνταστους και δημιουργικούς ανθρώπους. Οι γεννημένοι του 1964 θα πετύχετε κάτι χάρη στους ευέλικτους χειρισμούς σας.


Καρκίνος

Ένα πρωινό που θα ακούσετε πράγματα στα οποία θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή από αυτή που τους χρειάζεται. Επαγγελματικές μετακινήσεις, αν και αρχικά σας αγχώνουν, στη συνέχεια αποδεικνύονται ενδιαφέρουσες και ευχάριστες. Η διάθεσή σας από το απόγευμα και μετά γίνεται πιο ερωτική ενώ οι πρώτες εντυπώσεις για ένα φλερτ επιβεβαιώνονται. Οι γεννημένοι του 1991 θα ζήσετε στιγμές έκστασης.


Λέων

Μια μέρα κάπως δύσκολη και αγχωτική που όμως την αντιπαλεύετε με θετική ενέργεια και πίστη στις δυνάμεις σας. Επαγγελματικά, κάποιες αποφάσεις λαμβάνονται για εσάς χωρίς εσάς γεγονός που ίσως σας δώσει την εντύπωση ότι κάποιοι επιβουλεύονται τη θέση σας. Αισθηματικά, νιώθετε ότι το έτερο σας ήμισυ σας δίνει τα ηνία της σχέσης γιατί σας έχει εμπιστοσύνη. Οι γεννημένοι του 1987 θα έχετε κάποιες ανοιχτές συγκρούσεις με πρόσωπο του οικείου σας περιβάλλοντος.


Παρθένος

Προσωπικά και επαγγελματικά ενδιαφέροντα εστιάζουν την προσοχή σας και σας δίνουν την ευκαιρία να ενσταλάξετε αισιοδοξία στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Η αισθηματική ζωή αποτελεί πεδίο ευχαρίστησης από το απόγευμα και μετά που δίνεται η δυνατότητα να γεφυρωθούν τα επικοινωνιακά χάσματα μεταξύ εσάς και του συντρόφου. Εξαιρετική μέρα για ανιχνεύσετε τις διαθέσεις των άλλων. Οι γεννημένοι του 1976 καλώς κάνετε και αποστασιοποιείστε από κάποιους.


Ζυγός

Σήμερα αποφασίζετε διορθωτικές κινήσεις όσον αφορά την εμφάνιση αλλά και τη στάση σας απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα. Επαγγελματικά, δεν στηρίζεστε σε άλλους και αυτό σας επιτρέπει να μην ανησυχείτε για την απογοητευτική απόδοση που παρουσιάζουν κάποιοι συνάδελφοι. Η οικονομική ζωή παρουσιάζει μικρή ανάκαμψη χάρη σε δικές σας πρωτοβουλίες. Οι γεννημένοι του 1973 αναζητάτε επαγγελματικές προοπτικές στο εξωτερικό.


Σκορπιός

Η μέρα ξεκινά με άγχος και αγωνία και τελειώνει με ικανοποίηση. Επαγγελματικά, η ηθική σας βούληση δεν κάμπτεται από αντιμαχόμενες δυνάμεις αντίθετα γίνεται δυνατότερη. Αισθηματικά, βρίσκεστε σε μια μεγάλη στιγμή της σχέσης κατά την οποία ο προσωπικός σας μαγνητισμός κυριεύει το μυαλό και τη ψυχή του συντρόφου σας. Οικονομικά ζητήματα επιλύονται χάρη στην ικανότητα σας να διαισθάνεστε σωστά. Οι γεννημένοι το 1962 αποφύγετε να παρασυρθείτε από το θυμό σας και έτσι να κλωτσήσετε μεγάλες ευκαιρίες.


Τοξότης

Η σύναξη πλανητών στο 12ο οίκο σας φέρνει αντιμέτωπους με κάποιες κρυφές και σιωπηρές σας ανησυχίες. Η οργάνωση και η αυτοπειθαρχία μπορούν να σας κάνουν τη ζωή ευκολότερη αλλά όσο και να θέλετε, τελικά παρασύρεστε από την άστατη πλευρά σας. Το έτερο σας ήμισυ θα προσπαθήσει να σας προστατέψει από τα λεκτικά πυρά ενός κοινού φίλου. Οι γεννημένοι το 1975 ίσως κάνετε πίσω σε κάποιες απατήσεις σας.


Αιγόκερως

Η κοινωνικότητά σας σήμερα αγγίζει κόκκινο. Επαφές, τηλεφωνήματα και συναντήσεις σας απορροφούν πολύ χρόνο ενώ παράλληλα παλεύετε να αντεπεξέλθετε στις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Μία μέρα που πρόσωπα κύρους θα ζητήσουν τις εκτιμήσεις και τις απόψεις σας σχετικά με μια απόφαση που πρέπει να πάρουν. Αισθηματικά, ασκείτε γοητεία και μαγνητισμό. Οι γεννημένοι του 1961 θα χρειαστεί να γνωμοδοτήσετε υπέρ ή κατά κάποιου.


Υδροχόος

Μια ημέρα που κάποια πράγματα δεν προχωρήσουν όπως τα υπολογίζατε. Επαγγελματικά βρισκόμενοι στο μάτι του κυκλώνα ανατρέπετε τα δεδομένα και έτσι γυρνάτε το παιχνίδι υπέρ σας. Η συμπαράσταση ενός οικείου προσώπου θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τα αισθηματικά σας δρώμενα. Οικονομικές αναταραχές τρίτων σας παροτρύνουν να αναβάλλετε κάποιες αγορές. Οι γεννημένοι του 1988 θα ζήσετε τη ρομαντική διάσταση του έρωτα.


Ιχθύες

Ο συνωστισμός πλανητών στο υδάτινο στοιχείο σας βοηθά να κάνετε σωστές επαφές και δημιουργικά σχέδια. Η Σελήνη από το απόγευμα εισέρχεται στο Σκορπιό και σας παροτρύνει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην αισθηματική σας σχέση. Εξαιρετική μέρα για να επαναπροσδιορίσετε τις προσωπικές σας αξίες και πεποιθήσεις. Η στάση αλληλεγγύης απέναντι σε ένα φιλικό πρόσωπο σας ανταμείβει ηθικά. Οι γεννημένοι του 1981 θα κάνετε μια γνωριμία που θα δώσει νέο νόημα τη ζωή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου