Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Πολλοί πλανήτες στον 8ο ηλιακό οίκο σας κάνουν να ψάχνετε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Από την άλλη, η Σελήνη μέσα από τον Ζυγό σάς δίνει ικανότητα ελιγμού και διαπραγμάτευσης ενώ σας προτρέπει να δώσετε περισσότερο χρόνο σε σημαντικές σχέσεις. Αισθηματικά, μπορείτε να πανηγυρίζετε μιας και η σχέση σας είναι λίρα εκατό. Οι γεννημένοι του 1978 λαμβάνετε βοήθεια μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.


Ταύρος

Η σημερινή ημέρα είναι για εσάς καταλυτική μιας και θα κληθείτε να ξεκαθαρίσετε την ήρα από το στάρι. Ίσως στον επαγγελματικό τομέα κάποιοι επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας. Η επίθεση από μέρους σας δεν θα βγάλει πουθενά, εξάλλου γνωρίζετε καλά πως έχει ο καιρός γυρίσματα... Αισθηματικά, ίσως κάποιο μήνυμα να σας αναστατώσει ευχάριστα. Οι γεννημένοι του 1967 πιθανόν να παρασυρθείτε από ένα νέο πρόσωπο.


Δίδυμοι

Μια μέρα όπου τα πάντα έχουν να κάνουν με την εργασία. Η συνεργασία με κάποιους άλλους γίνεται καλύτερη και θεμελιώνεται σε πιο στέρεες βάσεις. Αισθηματικά, θα βρείτε τον εαυτό σας κάπως πιο ρομαντικό ή σε μία κατάσταση αναζήτησης ορισμένων ιδιαίτερων απολαύσεων. Οικονομικά, κάνετε κράττει, προκειμένου να έχετε χρήματα για περισσότερο καιρό. Οι γεννημένοι του 1989 θα αφιερώσετε χρόνο για την τακτοποίηση μιας προσωπικής σας υπόθεσης.


Καρκίνος

Η πολυαστρία πλανητών στον Σκορπιό λειτουργεί ευεργετικά για εσάς σε συναισθηματικό και πρακτικό επίπεδο. Η παρουσία όμως της Σελήνης στο Ζυγό σάς αγχώνει, κάνοντάς σας να ανησυχείτε για ψύλλου πήδημα. Έχετε υπομονή και αφήστε τις ανήσυχες σκέψεις να περάσουν από μόνες τους. Συναισθηματικά, αποζητάτε παλιές καλές στιγμές. Οι γεννημένοι του 1970 θα πάρετε κάποια απρόσμενα χρήματα.


Λέων

Μια μέρα που θα δοκιμαστούν οι φιλίες και ενδεχομένως οι αντοχές σας. Επιπλέον, απαιτήσεις τρίτων και κοπιαστικές εργασίες θα σας κουράσουν. Ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας και η ενέργεια σας θα βρουν διέξοδο και θα συμβάλουν θετικά στην αποσυμφόρηση σας. Κάποιο τηλεφώνημα θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για την ανάκτηση ενός δικαιώματος σας. Καλή μέρα για μετακινήσεις. Οι γεννημένοι του 1961 ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιο ταξίδι.


Παρθένος

Αν σκοπεύετενακάνετε κάποιες εργασίες, μην τις κάνετε βιαστικά. Η ανυπομονησία δεν θα σας φέρει πιο γρήγορα στο στόχο σας. Επαγγελματικά, κάποια σχέδια θα αλλάξουν εντελώς ξαφνικά και κάτω από ιδιόρρυθμες συνθήκες προς το καλύτερο. Βλέπετε η πολυαστρία πλανητών στο Σκορπιό σας εξυπηρετεί τα μάλλα. Αισθηματικά, ίσως σας ζητηθεί να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις. Οι γεννημένοι του 1977 στηρίζετε τα όνειρα σας σε λάθος άτομα.


Ζυγός

Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας και σας βοηθά να επικεντρωθείτε στα θέλω σας. Επαγγελματικά, ίσως δεχτείτε μια πρόταση για μια σύντομη συνεργασία, κάτι ως έξτρα. Αυτό ίσως αυξήσει τις πιθανότητες να αγοράσετε κάτι που σας είναι απαραίτητο και πιθανόν τελευταίας τεχνολογίας. Αισθηματικά, χρειάζεται να δείτε τα της σχέσης κάτω από μια άλλη οπτική και να μην παίρνετε στα σοβαρά τα πειράγματα του συντρόφου σας. Οι γεννημένοι του 1965 κερδίζετε τις εντυπώσεις.


Σκορπιός

Η Σελήνη μέσα από τον 12ο οίκο σάς προβληματίζει, ειδικά στα αισθηματικά. Επαγγελματικά, η επιτυχία που περιμένετε έρχεται με επιπλέον εργασία και επιπρόσθετη προσπάθεια. Μυστικά για την πολύ προσωπική ζωή κάποιου ατόμου που σας ενδιαφέρει θα έλθουν στην επιφάνεια. Οι σχέσεις με συγγενείς περνούν από σαράντα κύματα. Ίσως το να απομακρυνθείτε για λίγο να σας βοηθήσει. Οι γεννημένοι του 1990 θα καταφύγετε σε δηλώσεις καυστικές και πιθανόν σαρκαστικές.


Τοξότης

Με τόσους πλανήτες στον 12ο οίκο μπορεί να ζορίζεστε αλλά αντέχετε. Η Σελήνη σήμερα στον 11ο σάς βοηθά να περάσετε όμορφα με άτομα που έχετε κοινά ιδανικά. Στα επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω για να εξυπηρετηθεί κάποιος συνάδελφος. Μια νέα γνωριμία αυξάνει την επιθυμία να επιμεληθείτε ή να ανανεώσετε την εμφάνιση σας. Οι γεννημένοι του 1988 θα χρειαστείτε ψυχική υποστήριξη, προκειμένου να βγάλετε σε πέρας μια εργασία.


Αιγόκερως

Μια μέρα ιδιαίτερη κατά την οποία ίσως πιεστείτε από άτομα ηλικιακά μεγαλύτερα. Επιπλέον κάποιοι θα είναι αντίθετοι με τις πράξεις σας και ίσως επιχειρήσουν με διάφορους τρόπους να σας παρακινήσουν να κάνετε πράγματα που δεν αρμόζουν στο σύστημα αξιών σας. Αισθηματικά, δίνετε χώρο στη σχέση και αυτή με την σειρά της σας δίνει τη σιγουριά που αναζητάτε. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως δεχτείτε μια απρόσμενη εξυπηρέτηση.


Υδροχόος

Η πολυαστρία πλανητών στον Σκορπιό σάς βγάζει έξω από τα νερά σας μιας και συναντάτε κάπως παράλογες απαιτήσεις. Επαγγελματικά, κάποιοι λειτουργούν «ερασιτεχνικά» ή είναι ασυνεπείς γεγονός που σας κουράζει. Μία μέρα που θα φροντίσετε και θα ξεκαθαρίσετε υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί. Έντονος ερωτισμός στο χώρο εργασίας. Οι γεννημένοι του 1964 θα τολμήσετε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα.


Ιχθύες

Σήμερα μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά, αν αφενός σκεφτείτε ώριμα και αφετέρου δεχτείτε βοήθεια από τους συνεργάτες σας. Αισθηματικά, τα παιχνίδια που παίζετε με το έτερο σας ήμισυ είναι σαν αυτά της γάτας με το ποντίκι. Ίσως δεχτείτε επίκριση από άτομο που σας έχει δανείσει χρήματα εξαιτίας του τρόπου που χειρίζεστε την αδυναμία αποπληρωμής. Οι γεννημένοι του 1974 θα θυσιάσετε κάποια όνειρά σας για χάρη της μακροημέρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου