Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τί γίνεται με τη διαρροή λυμάτων απο το Βιολογικό Καθαρισμό Χαλκίδας

Χρήστος Δ. Παγώνης υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων


Ο Χρήστος Παγώνης επανέρχεται στο θέμα της διαρροής λυμάτων απο το Βιολογικό Καθαρισμό Χαλκίδας και καταθέτει εκ νέου στο Πρόεδρο του Δ.Σ., αναφορά με την οποία ζητά απαντήσεις για το πρόβλημα. Την αναφορά συνυπογράφουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής του, κ.κ.Ψύχας και Αδάμ.

Κύριε Δήμαρχε,
Στις 22-9-2011 σας αποστείλαμε έγγραφο ερώτημα μεταφέροντας τις αγωνίες και τις ανησυχίες κατοίκων του Δήμου εξ αιτίας του γεγονότος της διαρροής λυμάτων από τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού, με συνεπακόλουθο όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται το γεγονός αυτό και ζητούσαμε υπεύθυνη ενημέρωση για την έκταση του προβλήματος και τις αιτίες του.

Αν και πέρασε ένας μήνας από την γνωστοποίηση, αγνοήσατε το θέμα, δείχνοντας πρωτοφανή αδιαφορία σε θεσμική σας υποχρέωση, υποτιμώντας και τους θεσμούς και το μέγεθος ενός τόσο σημαντικού προβλήματος για την πόλη και τους κατοίκους.

Επανερχόμενοι στο θέμα παρακαλούμε να μας γνωρίσετε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ως έχετε υποχρέωση σύμφωνα με τις διατάξεις της §9 του άρθρου 10 του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Α) Ποιο είναι το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος.
Β) Την αιτία στην οποία οφείλεται η απόρριψη των λυμάτων στη θάλασσα.
Γ) Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Δ) Από πότε έχει να γίνει αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Με εκτίμηση
Χρήστος Δ. Παγώνης
Γιάννης Αδάμ
Γιώργος Ψύχας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου