Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Αμετάβλητη η θερμοκρασία με δυνατούς ανέμους

Αμετάβλητη η θερμοκρασία με δυνατούς ανέμους

Αίθριο καιρό με μερικές συννεφιές αναμένουμε στην Αττική. Οι βοριάδες θα πνέουν 4 με 5 ακόμη και 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 μέχρι 21 βαθμούς κελσίου.Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, ενώ το μεσημέρι θα σημειωθούν συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ κυρίως από νοτιοδυτικές διευθύνσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 μέχρι 18 βαθμούς κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειανατολικοί 4 με 6 βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 6 μέχρι 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία το απόγευμα θα πυκνώσουν θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου