Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Νέα δοκιμασία για τον ΓΑΠ η αυριανή συνεδρίαση της Κ.Ο.

Νέα δοκιμασία για τον ΓΑΠ η αυριανή συνεδρίαση της Κ.Ο.

Σε μια ακόμη κρίσιμη συνεδρίαση, ο κ. Παπανδρέου θα επιχειρήσει να αποφορτίσει το κλίμα, έτσι όπως αυτό διαμορφώνεται μετά τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής και τα πρωτοφανή γεγονότα στις παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου.

Όπως έκανε ήδη στο μήνυμά του, αύριο θα καταδικάσει τα γεγονότα που σημειώθηκαν στην παρέλαση και θα ζητήσει ψυχραιμία και νηφαλιότητα.

Αναμένεται επίσης να ζητήσει πολιτική σταθερότητα στη χώρα και να υπογραμμίσει την ανάγκη άμεσης υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί για την εφαρμογή της συμφωνίας των Βρυξελλών.

Ο κ. Παπανδρέου θα ξεκαθαρίσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχουν περιθώρια καθυστερήσεων στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων και θα ζητήσει από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν την προσπάθεια για υλοποίηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών, καθώς πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία της χώρας.

Το κλίμα στην Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος πάει από το κακό στο χειρότερο με τις φωνές διαμαρτυρίας να πληθαίνουν.

Πιο πρόσφατο κρούσμα αυτό του Δημήτρη Λιντζέρη, ο οποίος επανέλαβε σήμερα την ανάγκη για κυβέρνηση εθνικής ενότητας προκειμένου να βγει η χώρα από το τέλμα.

Ο κ. Λιντζέρης είπε ότι μόνο με τις ψήφους της συμπολίτευσης, η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να δεσμεύσει τη χώρα για τα επόμενα 20 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου