Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Τέσσερα κόλπα για να τον ρίξετε!

Τέσσερα είναι, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να τα θυμάστε. Ποια; Εκείνα που πρέπει μια γυναίκα να αφήσει να μάθει ένας άντρας ότι ενδιαφέρεστε!
Κάντε του λοιπόν τη χάρη, εμπνευστείτε και πάρτε εσείς τη πρωτοβουλία.

Φιλί, φίλι…
Υπάρχει αυτή η στιγμή, που κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να μάθει να αναγνωρίζει. Είναι όταν εσείς γέρνετε προς το μέρος του, ακουμπάτε τον ώμο σας επάνω του. Ένα ολοφάνερο ότι εκείνος ΠΡΕΠΕΙ να σας φιλήσει.

Από τα μάτια πιάνεται
Έχετε εντοπίσει το στόχο σας, και τον κοιτάτε επίμονα. Εκτός και αν εκείνος είναι ανυποψίαστος και εσείς τον κοιτάτε όπως θα κοιτάζατε ένα λαμπατέρ…

Χέρια απασχολημένα
Η γλώσσα του σώματος δεν είναι ποτέ λανθάνουσα. Το χέρι σας ακουμπισμένο στο πόδι, είτε παρακολουθείτε μαζί μια ταινία, είτε παίρνετε το δείπνο ένα απαλό άγγιγμα στο γόνατο ή ακόμα ψηλότερα είναι ότι πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας. Το ίδιο αποτελεσματικό είναι και το άγγιγμα και στον ώμο.

Αυτά τα σέξι χείλη
Τα «βρώμικα» λόγια δεν πρέπει να είναι και τόσο …βρώμικα. Όταν έρθει η στιγμή και εκείνος αρχίζει να βγάζει τα ρούχα του. Ίσως χρειάζεται περισσότερα από εκείνα τα έντονα βλέμματα με τα οποία τον τροφοδοτούσατε όλο το βράδυ: «είσαι τόσο καυτός», «θέλω πολύ να σε φιλήσω», «αλήθεια με ..ανάβεις» και «φίλησέ με» είναι ατάκες δοκιμασμένες και με εγγύηση! Καλύτερο αποτέλεσμα έχουν όταν λεχθούν ψιθυριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου