Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Οι καλύτερες απορίες του 2010

Αυτά δεν είναι οι πέντε καλύτερες απορίες της χρονιάς που φεύγει. Είναι να κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια.

«Τι είναι αυτό το ΔΝΤ; Μου το λες σε γλώσσα αργκό και δεν το καταλαβαίνω», είπε το στόμα της… Στέλλας Μπεζαντάκου πριν από λίγο καιρό. Και το θέμα είναι ότι μιλούσε σοβαρά. Είχε πραγματική απορία το κορίτσι. Η μία και μοναδική Ελένη Μενεγάκη απλά δεν υπάρχει.

«Το πιπί είναι για τα κοριτσάκια και το τσουτσουνάκι για τα αγοράκια. Είναι κακή λέξη και δεν το ξέρω;» είχε ρωτήσει το πάνελ της. Και ο πιο ετοιμόλογος συνεργάτης της είπε: «Όχι Ελένη μου, το τσουτσουνάκι είναι γλυκό σαν το πουλάκι!» Θού Κύριε και κάνετε και πρωινό...


Στην τρίτη θέση η κριτής Λυδία Παπαϊωάννου με απορία-φωτιά που εξέφρασε στο Just the two of us: «Αν σου φύγει η βλεφαρίδα extension είναι σωστό να κάνεις μία ευχή, όπως κάνεις στις κανονικές;»

Σε παρόμοιο μήκος κύματος η απορία της Μαρίας Μπεκατώρου: «Αμα σπάσει το σφάγισμα και το καταπιώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα;»


Θέση νούμερο ένα για την τοπ απορία της χρονιάς.

Πείτε μου ποια άλλη θα μπορούσε να είναι σε αυτή την θέση. Η Ελένη Μενεγάκη έχει καμία σχέση με την NASA;
Η απορία της πάντως ως προς τα ίχνη εξωγήινης ζωής ήταν εμφανής: «Βρέθηκε μικρόβιο; Και λοιπόν; Το μικρόβιο δηλαδή θα γίνει εξωγήινος;» Δεν θα απαντήσουμε γιατί θα γίνουμε κακοί και είναι κρίμα χρονιάρες μέρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου