Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Η ΟΝΝΕΔ στο ετήσιο εκλογικό Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Δημοκρατικών Νεολαιών.

H Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε από 30/11 έως 3/12 στο ετήσιο Εκλογικό Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Δημοκρατικών Νεολαιών (International Young Democrat Union – IYDU) που έλαβε χώρα στο Λονδίνο υπό την αιγίδα της νεολαίας του Συντηρητικού κόμματος της Μεγάλης Βρετανίας.
Στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του IYDU, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Βρετανού Πρωθυπουργού David Cameron, ο Υπεύθυνος Τομέα Εξωτερικών και Άμυνας της ΟΝΝΕΔ, Άρης Καλαφάτης εξελέγη στη θέση του Αντιπροέδρου με τη θετική ψήφο 35 εκ των 39 οργανώσεων που είχαν δικαίωμα στη ψηφοφορία.
Μετά από αρκετά χρόνια η ΟΝΝΕΔ καταφέρνει να εκλέξει υποψήφιο με τόσο σημαντική αποδοχή στην Παγκόσμια ένωση νεολαιών κεντροδεξιών κομμάτων στην οποία συμμετέχουν συνολικά 80 οργανώσεις από 50 χώρες.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών η αντιπροσωπία της ΟΝΝΕΔ ανέπτυξε συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις για την ενίσχυση της παρεμβατικότητας, και της συνεργασίας μεταξύ των κεντροδεξιών νεολαιών σε διεθνές επίπεδο που έτυχαν αξιοσημείωτης προσοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου