Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας με επικεφαλή τη Νανά Σκόνδρα – Λαγού (υπεύθυνη καλλωπισμού πρασίνου) με πολύ αγάπη και φροντίδα για το πράσινο της πόλης, ξεκίνησε την ανανέωση του από τις στρογγυλές γλάστρες της Αβάντων.
Φυτεύτηκαν ωραία δεντράκια περιστοιχισμένα από πολύχρωμα λουλούδια δίνοντας μια εικόνα και νότα, ανοιξιάτικη στην οδό.
Την κίνηση αυτή αγκάλιασαν και στηρίζουν πολλά καταστήματα. Οι ιδιοκτήτες τους, υιοθέτησαν τις γλάστρες που βρίσκονται μπροστά τους και υποσχέθηκαν ότι θα τις φροντίζουν.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και ενταθεί και σε άλλους χώρους (παραλία, πλατείες, εκκλησίες και σχολεία) ώστε το αποτέλεσμα να το χαρούν ακόμα περισσότεροι δημότες.
Αντίπαλοι σε αυτή την όμορφη προσπάθεια καλλωπισμού της εικόνας της πόλης, τίθενται όμως κάποιοι ανεύθυνοι και κακόβουλοι συμπολίτες μας οι οποίοι για τους δικούς τους άγνωστους ή μη λόγους φρόντισαν από την πρώτη κιόλας μέρα να βεβηλώσουν τις γλάστρες αφήνοντάς τες κενές χωρίς λουλούδια.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες όμως δεν θα σταθούν τροχοπέδη στα σχέδια ανάπτυξης και καλλωπισμού της πόλης μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου