Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Άστατος ο καιρός

Βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και πιθανώς στη Δυτική Στερεά τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στοΙόνιο τοπικά 6 Μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Στη Θεσσαλία νεφώσεις με βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν παροδικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Στα Δωδεκάνησα αρχικά αίθριος καιρός και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να βρέξει τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και το απόγευμα πρόσκαιρα τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου