Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο Παπανδρέου έβαλε τεστ στους υπουργούς...

Αντιμέτωποι με μία έκπληξη, από αυτές που δεν τις περιμένει κανείς ακόμη και αν του τις αποκαλύψουν, ήρθαν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου νωρίτερα σήμερα.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Mega, στη δεύτερη σύσκεψη που έκανε ο πρωθυπουργός για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τις περικοπές για τις οποίες πρέπει να συμφωνήσουν οι υπουργοί ότι πρέπει να γίνουν, έκπληκτοι οι δεύτεροι είδαν το κ. Παπανδρέου να τους δίνει μία φόρμα και να τους ζητά να γράψουν τις βασικές προτεραιότητες για τα επόμενα τρία χρόνια στους τομείς τους! Σαν ένα άτυπο "τεστ" δηλαδή!

Ενδεικτικά, η κα Διαμαντοπούλου έβαλε κατά σειρά το «Νέο σχολείο», το Τεχνικό Λύκειο, τις μεταρρυθμίσεις και την έρευνα, ενώ η κα Κατσέλη την καταπολέμηση της ανεργίας, την κοινωνική συνοχή και την αναμόρφωση των ασφαλιστικών ταμείων.

Ο κ. Λοβέρδος, με τη σειρά του, ξεκίνησε με το θέμα των φαρμάκων, και συνέχισε με την προμήθεια των νοσοκομείων, τις συγχωνεύσεις και την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Αν ρωτάτε τώρα τι βαθμό πήρε ο καθέ υπουργός, αυτό δεν μπορούμε να σας το απαντήσουμε γιατί δεν το γνωρίζουμε. Εκτός αν στην επόμενη σύσκεψη ο πρωθυπουργός μοιράσει και τα «τεστ» διορθωμένα στους υπουργούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου