Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Γενικό προφίλ
Η Σελήνη μέσα στον Ταύρο λειτουργεί ως μαξιλαράκι ασφαλείας και βοηθά να αντεπεξέλθετε στις σχετικά βατές δυσκολίες. Όμως οι ουράνιες προκλήσεις που θα υπάρξουν λόγω του τετραγώνου Ηλίου – Ουρανού αλλά και της αντίθεσης Ηλίου – Πλούτωνα, όψεις που δημιουργούν ένα ταυ – τετράγωνο διόλου ...ευκαταφρόνητο, ενδέχεται να αποδειχθούν too much. Η επανάσταση ξεκινά.



Σήμερα σας δίνετε η μοναδική δυνατότητα να αποτινάξετε μια και καλή από πάνω σας πράγματα που σας πίεζαν. Οπωσδήποτε το κόστος στην παρούσα φάση είναι το λιγότερο που θα υπολογίσετε μιας και τώρα προέχει η ψυχική εκτόνωση και η νοητική ελευθερία. Στα αισθηματικά, ένας άνεμος αλλαγής πλέει μιας και εσείς από τη μεριά σας κάνετε πράγματα αρκετά δημιουργικά ενώ με το μοναδικό δικό τρόπο υποδεικνύετε τους όρους του παιχνιδιού μέσα στη σχέση. Οι γεννημένοι του 1968 είστε έτοιμοι να αναλάβετε μεγάλα ρίσκα προκειμένου να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας.



Μέσα στην αστάθεια του καιρού εσείς φαίνεστε αγέρωχοι αλλά και ακλόνητοι στις πεποιθήσεις σας. Η Σελήνη αλλά και ο Δίας σύμμαχοί σας, σας βοηθούν να ανταπεξέρχεστε στις δυσκολίες αλλά και να πετύχετε πράγματα με ιδιαίτερη ευκολία. Στα επαγγελματικά, δεν πρέπει να εμπλακείτε σε θέματα που ξεφεύγουν των αρμοδιοτήτων σας. Η ανάγκη για επικοινωνία του ερωτικού σας συντρόφου είναι ίσως το μόνο μελανό σημείο μιας και με τους ρυθμούς που κινείστε, απλά αδυνατείτε να επικοινωνήσετε. Οι γεννημένοι το 1981 βιώνετε μια εσωτερική αλλαγή η οποία θα λειτουργήσει ως εφόδιο για το μέλλον.



Η Σελήνη μέσα από το 12ο ηλιακό οίκο δεν σας εγκλωβίζει, απλά σας βοηθά να συγκεντρωθείτε. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας, σας απαλλάσσει από τις φοβίες αλλά και σας δημιουργεί ένα αίσθημα σιγουριάς και πατάτε καλά στα πόδια σας. Η προσωπική σας ζωή βελτιώνεται μέσα όμως από διαδικασίες στις οποίες συνδράμουν και άτομα του οικείου περιβάλλοντός σας. Αισθηματικά, φροντίστε το σύντροφό σας όμως αποφύγετε να υποσχεθείτε πράγματα που θα σας δυσκολέψουν να τα τηρήσετε. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα δίλημμα.



Σήμερα μπορείτε να πιστεύετε σε μια αλλαγή η οποία όμως έρχεται μέσα από σκληρούς αγώνες και προσπάθειες. Γεννημένοι επαναστάτες δεν υπήρξατε ποτέ, όμως οι συνθήκες σας αναγκάζουν να προασπίσετε τα δικαιώματα σας. Στα επαγγελματικά, πολλά λάθη συμβαίνουν μέσα από την εμπλοκή τρίτων οι οποίοι σαν αλεξιπτωτιστές ήρθαν από το πουθενά να ελέγξουν τη ζωή σας. Διαγράψτε τις κακές στιγμές αφού μιας οι αντιδράσεις σας θα μετατρέψει την αγωνία σε ανέλπιστη χαρά. Οι γεννημένοι του 1970 μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο απαλλαγμένοι από τη μοναξιά.



Η σημερινή μέρα σας αναγκάζει να παίξετε με τα χέρια ψηλά όμως θα πρέπει να έχετε κατά νου πως μπορεί να φάτε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως ο κόσμος δεν είναι τόσο αγγελικά πλασμένος και, ιδίως στα επαγγελματικά, ίσως διαπιστώσετε μια κατάφορη αδικία. Η οποιαδήποτε αντίδραση στην παρούσα φάση δεν θα σας έβγαινε σε καλό οπότε κάντε λίγο υπομονή και όλα θα δείτε πως αλλάζουν. Αισθηματικά, μην αφήνετε για αύριο αυτά που πρέπει να γίνουν σήμερα. Οι γεννημένοι του 1964 θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια μεγάλη πρόκληση.


Οι προσπάθειες που καταβάλλετε να συμμαζέψετε τα οικονομικά των άλλων αλλά και τα δικά σας θα μπορούσε άνετα να σας δώσει το χρίσμα του τσάρου της οικιακής οικονομίας. Η σωστή κατανομή εργασιών σας βοηθά μέσα στο χώρο της δουλειάς να τους έχετε όλους ικανοποιημένους και εσείς να ζείτε πιο άνετα και πιο ευχάριστα. Η αισθηματική ζωή ανεβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία μιας και το φλερτ δίνει και παίρνει. Οι γεννημένοι του 1973 χρειάζεται να κατασταλάξετε όσο αναφορά με τα αισθηματικά σας και να αφήσετε τα παιχνίδια που δεν σας πάνε.


Μπαίνοντας σε διαδικασία ανάπτυξης της καθημερινότητας ανακαλύπτετε μέρα με την ημέρα πως έχετε αρκετές δυνατότητες. Η αισθηματική ζωή πολλές φορές μπαίνει σε πειρασμό μιας και οι σειρήνες που προσπαθούν να σας παρεκκλίνουν από το δρόμο δεν είναι και λίγες. Εργασιακά χρειάζεται να φορτσάρετε λίγο περισσότερο μιας και ίσως διαπιστώσετε πως κάποιοι συνάδελφοί σας ψυχικά ακόμα είναι στο Σαββατοκύριακο. Οι γεννημένοι του 1990 θα διαπιστώσετε πως μέσα από το φλερτ παίρνετε και την ανάλογη επιβεβαίωση που ψάχνετε.



Η Σελήνη απέναντι σας δημιουργεί συμπτώματα άγχους μιας και για αδιευκρίνιστους λόγους εσείς δίνετε μάχες με τα ρολόγια. Στα επαγγελματικά, κάποια πράγματα ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και σας αναγκάζουν να βάλετε πολύ πιο ψηλά τον πήχη. Η καθημερινότητα μεταμορφώνεται και αλλάζει χάρη στην παρουσία φίλων οι οποίοι σας βοηθούν να πετύχετε τους σκοπούς σας. Ωστόσο, σε αισθηματικά θέματα δεν ακούτε κανέναν και κάνετε του κεφαλιού σας. Οι γεννημένοι του 1972 δεν θα πρέπει να διολισθαίνετε σε καταστάσεις του παρελθόντος.



Προσωπικά ζητήματα επικοινωνίας έρχονται και σας αναγκάζουν να κάνετε πράγματα τα οποία δεν είναι απόλυτα της αρεσκείας σας. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάτε πως στη ζωή πρέπει να γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Στα επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί να δείξετε σε κάποιους πως η θέση σας και η σταδιοδρομία σας είναι προϊόν σκληρής δουλειάς. Αυτό θα βοηθήσει να κλείσουν τα στόματα. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να συνδράμετε ενεργά στη ψυχική τόνωση του συντρόφου σας και οι γεννημένοι του 1989 χρειάζεται να απεμπλακείτε από διλήμματα που σας βάζουν τρίτοι.



Είσαστε ιδιαίτερα ταλαντούχοι και σήμερα θα νιώσετε ιδιαίτερα προνομιούχοι και τυχεροί. Κάποια ζητήματα στον τομέα της εργασίας δρομολογούνται με τέτοιο τρόπο, ώστε σε καμία περίπτωση δεν θα σας βλάψουν. Ο χρόνος δουλεύει για εσάς και σας βοηθά να ξεχωρίσετε. Ζητήματα που σχετίζονται με φίλους και γνωστούς θα σας επηρεάσουν μιας και κάποιες αποφάσεις φίλων σας ίσως τελικά αποδειχθούν τελείως ανεπίκαιρες. Οι γεννημένοι του 1988 κερδίζετε ακόμα και τις πιο δύσκολες μάχες με το απαράμιλλο στυλ μεθοδικότητας και οργάνωσης.



Στην παρούσα φάση χρειάζεται να έχετε κατά νου πως η επιτυχία μπορεί να σας χτυπά την πόρτα αλλά η συναισθηματική ευτυχία φεύγει από το παράθυρο. Έχετε καταφέρει επαγγελματικά να ανελιχθείτε όμως συναισθηματικά, έχετε κάνει μια τρύπα στο νερό. Προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο, αν όχι για τη σχέση, τουλάχιστον για εσάς και αλλάξτε παραστάσεις και εικόνες γιατί ίσως τελικά η επιτυχία έχει ακριβό αντίτιμο. Οικονομικά σας παρουσιάζοντα απρόβλεπτα κέρδη. Οι γεννημένοι του 1976 πρέπει να δώσετε το κάτι παραπάνω για να οριστικοποιηθούν τα όνειρα και τα σχέδιά σας.



Για εσάς σήμερα η καλή διάθεση και το έξω καρδιά είναι αποκλειστικό προνόμιο. Σε κάποια πράγματα ίσως προσπαθείτε να γεφυρώσετε χάσματα, κάτι που είναι αδύνατο. Στα επαγγελματικά μη χαλαρώνετε και μην κατεβάζετε ρυθμούς μιας και από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθείτε από το μάτι του κυκλώνα στη θέση του προϊσταμένου. Στα αισθηματικά, το μόνο που χρειάζεται είναι να καταφέρετε να απλοποιήσετε κάποια ζητήματα και να δείξετε ενεργό ενδιαφέρον. Οι γεννημένοι του 1975 βγαίνετε κερδισμένοι και ωφελημένοι σε επαγγελματικά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου