Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Σισέ στο Gaz

Η πρόσκληση για το αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργανώνει ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει τυπωθεί για την Παρασκευή 24 Ιουνίου.
Ορισμένοι αμφισβήτησαν την ύπαρξη του,ενώ άλλοι αμφέβαλλαν για την εγκυρότητα της είδησης…Δυστυχώς όμως για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού,το αποχαιρετιστήριο πάρτι που οργανώνει ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι πραγματικότητα.

Εξασφαλίσαμε αποκλειστικά την πρόσκληση από την εκδήλωση του Γάλλου σούπερ σταρ, η οποία θα λάβει χώρα στις 24 Ιουνίου, στο νυχτερινό κλαμπ της Χαλκίδας Gaz, με ώρα έναρξης στις 22:00.

Όσο για το αν πρόκειται για αποχαιρετιστήριο πάρτι, ο τίτλος του σαφέστατα εκεί παραπέμπει. “The best farewell party ever” ονομάζεται και το οποίο σημαίνει: “Το καλύτερο αποχαιρετιστήριο πάρτι που έγινε ποτέ”…

Ο Τζιμπρίλ Σισέ σκεφτόταν αρκετό καιρό να διοργανώσει ένα πάρτι για να αποχαιρετήσει τους φίλους του στην Ελλάδα, ωστόσο πρώτα ήθελε να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις ολοκληρώθηκαν τα πλέι οφ, αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή τον σχεδιασμό του.

Οι διαδικασίες έγιναν με άκρα μυστικότητα και οι προσκλήσεις στάλθηκαν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι προκειμένου να βεβαιωθεί ότι όλα βαίνουν καλώς, ο Σισέ πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα και επέβλεψε προσωπικά τις ετοιμασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου