Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πέμπτη 30/06

Γενικό προφίλ
Η σημερινή μέρα μας βρίσκει με τη Σελήνη στους Διδύμους ενώ από το απόγευμα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Έτσι η μέρα ξεκινάει επικοινωνιακά, και καταλήγει με μυστικοπάθεια, διάθεση για όραμα και ανεξέλεγκτες συναισθηματικές καταστάσεις.



Η μέρα ξεκινά με καλή διάθεση μιας και θα νιώθετε πως τα πράγματα εξελίσσονται ευνοϊκότερα από ότι σε κάποιους άλλους. Αυτό βέβαια μέχρι και το απόγευμα γιατί η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο και τα πράγματα μεταβάλλονται πάρα πολύ. Επαγγελματικά, η διάθεση σας για προσφορά, προσκρούει στα συμφέροντα κάποιων. Αισθηματικά, πρέπει να δείτε την αλήθεια και να ξεφύγετε από τις τετριμμένες συμπεριφορές του παρελθόντος. Οι γεννημένοι του 1985 θα πρέπει να αντισταθμίσετε το παροδικό όφελος με τις δυνατότητες της μελλοντικής εξέλιξης.



Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους έρχεται να σας κάνει να αναθεωρήσετε τα σχέδια που έχετε κάνει. Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο ίσως σας τονώσει τη διάθεση και σας δώσει τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα με λίγους φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, οποιεσδήποτε αναφορές στο παρελθόν μπορεί να αποτελέσουν πηγή σύγκρουσης. Επαγγελματικά, αποφύγετε να αναγάγετε θέματα προσέλευσης και συνέπειας διότι ίσως δεν έχετε αντικειμενική οπτική. Οι γεννημένοι του 1968 πρέπει στα αισθηματικά σας να κάνετε κινήσεις ουσίας.



Ίσως σήμερα νιώσετε πως η άμεση επικοινωνία είναι το δυνατό σας χαρτί, ωστόσο στα επαγγελματικά σας θα διαπιστώσετε πως κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους για να ωριμάσουν. Η αισθηματική ζωή περνά σε μια καλύτερη φάση η οποία όμως ενδέχεται να παρουσιάσει κάποια σύννεφα από λόγια και έργα τρίτων. Η όποια οικονομική αστάθεια αντιμετωπίζεται χάρη στο δυνατό μυαλό σας και τις καλές δημόσιες σχέσεις σας. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως πρέπει να βάλετε στην καθημερινότητα σας κάποιες ώρες που θα βρίσκεστε με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Περισσότερα ζώδια; Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα στο www.astrology.gr


Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας δεν αποκλείεται να νιώσετε πως κάποιοι εκμεταλλεύονται τις στιγμές και τις ευκαιρίες χωρίς το παραμικρό δισταγμό, που είναι έργα της Σελήνης στον 12ο ηλιακό σας οίκο. Το απόγευμα, μπαίνοντας η Σελήνη στο ζώδιό σας δεν θα πατήσετε επί πτωμάτων αλλά σίγουρα θα χτυπήσετε το χέρι στο τραπέζι, αν και εφόσον χρειαστεί. Συναισθηματική αστάθεια και ανησυχία. Οι γεννημένοι του 1966 ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με μια μεγάλη πρόκληση.



Πολλά επαγγελματικά μυστικά δε χρειάζεται να τα φυλάτε ως κόρη οφθαλμού γιατί κάποιοι άλλοι έχουν φροντίσει για τη διαρροή τους. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη μπαίνει στο 12ο ηλιακό σας οίκο αναγκάζοντάς σας, όχι απαραίτητα να κλειστείτε στον εαυτό σας, αλλά τουλάχιστον να γίνετε πιο επιφυλακτικοί. Η αισθηματική ζωή ξεκινά και σας βοηθά να πάτε παρακάτω, αντιμετωπίζοντας με πάρα πολύ όμορφο τρόπο κάποια διαδικαστικά ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1981 χρειάζεται να ανταπεξέλθετε σε συνθήκες της καθημερινότητας.



Σήμερα ίσως παρακινηθείτε να κάνετε και εσείς μια τρέλα. Έτσι ο συνεσταλμένος Παρθένος της καθημερινότητας θα μεταμορφωθεί σε έναν άνθρωπο με όρεξη για χαβαλέ και έντονη διάθεση για παρέα. Από την άλλη στα επαγγελματικά, δεν χρειάζεται να φοβάστε. Η συνέπεια των λόγων και των πράξεων είναι εχέγγυο για την επιτυχία σας. Αισθηματικά, ίσως κάποιο καινούργιο πρόσωπο έρθει να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της ψυχής σας. Οι γεννημένοι του 1970 απαλλαγμένοι από άγχη τώρα ζείτε ακόμα καλύτερα και βλέπετε με αισιοδοξία το μέλλον.



Δεν σας τρομάζουν τα νέα μέτρα. Σήμερα το στυλ και η χάρη περισσεύει. Επάνω σας όμως σιγά – σιγά νιώθετε πως μέσα σας ξυπνάει ο Τσε της ψυχής σας και θέλετε να κάνετε τη δική σας επανάσταση. Θέλοντας να πάτε κόντρα στο κατεστημένο εσείς ορμάτε και όπου σας βγάλει. Σε αντίθεση με όλα αυτά, στον έρωτα λειτουργείτε βάση σχεδίου και πλέον έχετε αναπτύξει τις δικές σας αντιστάσεις. Να θυμάστε πως για κάθε «ναι» ισοδυναμεί και ένα «όχι». Οι γεννημένοι 1989 ίσως απαλλαγείτε από κάτι που στην πορεία θα σας φανεί απαραίτητο και χρήσιμο.



Η έμπνευση, η επικοινωνία αλλά και η εκτεταμένη αναζήτηση της επιτυχίας είναι για εσάς πολύ σημαντική. Από το απόγευμα όμως και μετά η μέρα αποκτά ιδιαίτερο χρώμα μιας και το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνας συμβάλλει να βρείτε την ψυχική κερκόπορτα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και έτσι μπορείτε να εισβάλετε και να τον κατακτήσετε. Ζητήματα επαγγελματικής απειθαρχίας κάποιων ίσως φέρουν στην επιφάνεια κάποια παθογένεια που θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε προπάντων με κατανόηση. Οι γεννημένοι 1963 χρειάζεται να κατασταλάξετε σε ζητήματα καθημερινότητας.



Η ευθιξία κάποιων ίσως αποτελέσει σημείο αναφοράς σήμερα και αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να γίνετε κάτι σαν τους κυανόκρανους του ΟΗΕ. Στην παρούσα φάση όμως θα πρέπει να κοιτάξετε τα δικά σας ζητήματα και να αφήσετε αυτά των άλλων στην άκρη. Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις που στερούνται λογικής. Είναι καλό να νιώθετε πως πρέπει να προσφέρετε πλην όμως να θυμάστε πως ακόμα και ο Χρηστός για να κάνει ένα θαύμα του το ζητούσαν. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως δεχθείτε την έγκριση σε ένα ζήτημα που θα σας γεμίζει με χαρά.



Αποφύγετε σήμερα τις συναισθηματικές συγκρούσεις και επιδείξτε ένα πνεύμα συνεργασίας, προκειμένου η δουλειά σας να βγει εις πέρας. Σε προσωπικό επίπεδο η αδυναμία επίτευξης κάποιων συμφωνιών ίσως σας εκνευρίσει. Προσπαθήστε με επιχειρήματα να δείξετε στους άλλους πιο είναι το σωστό και ποιό είναι το λάθος. Στα επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί να βάλετε πλάτη προκειμένου να έρθει εις πέρας κάποιο έργο. Προσπαθήστε μέσα από την εργασία να πνίξετε τα όποια νεύρα σας. Οι γεννημένοι του 1977 αλλάζετε πολλά πράγματα μέσα σας.



Σήμερα ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε ψυχολογικά. Στα επαγγελματικά, πηγαίνετε αρκετά καλά, όμως χρειάζεται να ξαναδείτε κάποια πράγματα. Ρυθμίστε λίγο το ωράριο σας, κάντε το πιο ανθρώπινο και γενικότερα επιχειρήστε μια αναδόμηση της καθημερινότητας σας. Στα αισθηματικά, νέο πρόσωπο σας παίρνει τα μυαλά και βοηθά τη ζωή σας να αποκτήσει ένα επιπλέον κίνητρο. Οι γεννημένοι του 1967 θα πρέπει να ανεβάσετε ρυθμούς, προκειμένου να είστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα σας.



Θέματα της καθημερινότητας οπωσδήποτε σας κουράζουν και σας αναγκάζουν να κάνετε μικρή συντήρηση. Νέες δραστηριότητες εισέρχονται στη ζωή σας και σας προσφέρουν ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα αλλά συνάμα μια πολύ ανεβασμένη διάθεση. Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως βρήκατε αυτό που ψάχνετε. Αισθηματικά, μην αφήνεστε ελεύθεροι διότι είσαστε επιρρεπείς στην έλξη ακατάλληλων ανθρώπων. Κάντε τη σωστή επιλογή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως λάβετε μιας μορφής επιβράβευσης για κάποιο προσπάθεια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου