Υλικά
250 γραμμάρια κασέρι
1/4 κούπας αλεύρι
1 κουταλιά του γλυκού λευκό πιπέρι
1/4 κούπας τριμμένο καρύδι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 λεμόνι
Εκτέλεση
1. Συνδυάστε το αλεύρι, το πιπέρι και το καρύδι σε ένα μικρό πιάτο.
2. Κόψτε το κασέρι σε χοντρές φέτες.
3. Βουτήξτε τις φέτες στο μείγμα και τοποθετείστε τες σε μία λαδόκολλα.
4. Κάψτε το λάδι σε ένα τηγάνι.
5. Τηγανίστε τις φέτες τυριού για δύο περίπου λεπτά από την κάθε πλευρά.
6. Σερβίρετε αφού στίξετε ένα λεμόνι σε καθεμιά από αυτές
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου