Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Κρατάει ακόμα το καλοκαιράκι

Μπορεί η θερμοκρασία να έχει αρχίσει να πέφτει σταδιακά, ωστόσο το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα και ο καιρός συνεχίζει να είναι καλός, σε πείσμα όλων αυτών που εύχονται καλό χειμώνα.

Ο καιρός σήμερα θα είναι γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Ωστόσο, σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά αναμένεται να σημειωθούν σήμερα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και πιθανώς στην Κρήτη.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στα βόρεια με πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη Μακεδονία τοπικές νεφώσεις αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στη Θράκη γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και από το μεσημέρι στα νότια δυτικών διευθύνσεων 4 τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη τις απογευματινές ώρες όπου και ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: δυτικών διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί 3 και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου