Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Αισιοδοξία για την συνέχεια

Ο Παναθηναϊκός με την χθεσινή του νίκη κόντρα στην Κέρκυρα δεν κέρδισε απλά μόνο τρεις βαθμούς αλλά και την ηρεμία του για να δουλέψει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα πέραν του Λέτο και τους Κατσουράνη, Νίνη και αυτό πιθανώς να αποτέλεσε ένα μήνυμα ειδικά προς τους ενδεκάτους ποδοσφαιριστές του ότι ουδείς έχει σίγουρη θέση στην ομάδα και ότι άπαντες υπολογίζονται.

Αυτή η απροσδόκητη ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου δεν λειτουργούσε καλά, ενώ από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά και ευκαιρίες, με καλό ρυθμό στο παιχνίδι της, ο οποίος όμως, έπεσε στην επανάληψη.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καλός και άξιζε τη νίκη. Στην άνοδο της απόδοσης του σε σχέση με το κακό του πρώτο ημίχρονο συνετέλεσε τα μέγιστα η είσοδος του Λέτο. Ο αργεντινός χαφ έπαιζε με πυρετό και βοήθησε όλη την ομάδα να ανεβάσει ρυθμό.

Εξίσου καλοί ήταν οι Ζέκα και Βιτόλο οι οποίοι μαζί με το Λέτο αποτέλεσαν τους στυλοβάτες της νίκης του Παναθηναϊκού, προσφέροντας την απαραίτητη ηρεμία στο «πράσινο» στρατόπεδο μετά τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου