Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο της Παρθένου σηματοδοτεί μια καθημερινότητα όπου η δυνατότητα να δοθούν πρακτικές λύσεις σε καθήκοντα και υποχρεώσεις θα κρίνει και την συνέχεια. Η μέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετική, με την έννοια της επιβράβευσης των κόπων των προηγούμενων ημερών.



Σήμερα έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα τακτοποίησης, ελέγχου και φροντίδας. Επαγγελματικά, το πρόγραμμα είναι φορτωμένο χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, κάτι που μπορεί να σας κάνει να μπουχτίσετε. Αντίθετα, οι συζητήσεις θυμίζουν μια παρτίδα σκάκι μιας και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα αναμένουν τη λάθος κίνηση του άλλου. Οι γεννημένοι του 1974 θα δοκιμάσετε να ξαναδείτε κάποια επαγγελματικά ζητήματα και να προωθήσετε καλλίτερα τον εαυτό σας.



Το δυσβάσταχτο φορτίο έχει φύγει από τους ώμους σας και πλέον μπορείτε να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση και κυρίως με μεγαλύτερη ασφάλεια. Οικονομικά, οι κινήσεις σας είναι μετρημένες χωρίς να δίνουν την αίσθηση της τσιγκουνιάς, ενώ και αισθηματικά, βαδίζετε στα σίγουρα. Αυτό όμως που χρειάζεται από την μεριά σας είναι η καλή θέληση να δώσετε το κάτι παραπάνω αν χρειαστεί. Οι γεννημένοι του 1966 απαιτείτε περισσότερα από όσα πρέπει αλλά με την εύνοια που έχετε τα καταφέρνετε.



Η σημερινή μέρα είναι μάλλον δύσκολη επικοινωνιακά και σε αρκετές περιπτώσεις δεν θα αποφύγετε τον εκνευρισμό. Ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας η ασυνεννοησία θα επικρατήσει σε όλο της το μεγαλείο. Μην προσπαθείτε να επισπεύσετε καταστάσεις γιατί αυτές θα γυρίσουν μπούμερανγκ. Αισθηματικά, χρειάζεται να στείλετε ξεκάθαρα μηνύματα ώστε οι προθέσεις σας να γίνουν πλήρως αντιληπτές. Οι γεννημένοι του 1973 χρειάζεστε να επιδείξετε ιδιαίτερη κατανόηση στην διαφορετικότητα.



Σήμερα κάποια πράγματα επιβάλλονται και δεν ...αναβάλλονται, με τον άνεμο μάλιστα να φυσάει κόντρα. Οι καταστάσεις απαιτούν την συνέπεια και την μεθοδικότητα σας την ίδια στιγμή που ο Άρης σας σπρώχνει να δράσετε παρορμητικά. Κάποιες «περίεργες» ερωτήσεις ίσως μέσα τους να κρύβουν δόλο και για αυτό καλό θα είναι να τις αγνοήσετε. Ερωτικά, κάποια απρόσμενη έκπληξη έρχεται να ταράξει τα νερά. Οι γεννημένοι του 1992 κρατάτε την επιτυχία στα χέρια σας.



Η προτίμηση που δείχνετε σε κάποια άτομα ίσως δεν αρέσει σε κάποιους και προσπαθούν να βάλουν λόγια ή να σπείρουν τη διχόνοια. Ακόμη, οι πλανήτες μέσα στο 2ο ηλιακό οίκο σάς κάνουν πιο γενναιόδωρους κάτι που ίσως παρερμηνευθεί από τους ...βολεψάκηδες. Επαγγελματικά, ίσως διαπιστώσετε πως κάποιοι δεν λειτουργούν συλλογικά και αυτό μπλοκάρει τη λειτουργία της ομάδας. Για τους γεννημένους του 1986 παρουσιάζονται ευκαιρίες μέσα από μια σημαντική γνωριμία.



Η πολυαστρία πλανητών μέσα στο δικό σας ζώδιο σας κάνει να κινείστε με πολύ μεγαλύτερη μεθοδικότητα και προσοχή. Ειδικά στα επαγγελματικά, η σχολαστικότητα σας ίσως καταντάει εκνευριστική, όμως αυτή είναι το διαβατήριο της μέχρι τώρα επιτυχία σας. Αισθηματικά, μη λειτουργείτε συμψηφιστικά και προσπαθήστε μέσα από μια διαλεκτική προσέγγιση να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τον άλλο. Οι γεννημένοι του 1982 καταφέρνετε και αποφεύγετε τις κακοτοπιές.



Με τόσους πλανήτες στον 12ο ηλιακό οίκο νιώθετε πως κάποια γεγονότα που σας συμβαίνουν είναι σαν να είναι βγαλμένα από τη ...ζώνη του λυκόφωτος. Δεν πρέπει να ξεχνάτε όμως πως εκτός από τις ίντριγκες και τις μηχανορραφίες υπάρχει και ο από μηχανής θεός, στον οποίο και πρέπει να ...απευθυνθείτε σε κάθε δυσκολία Οι γεννημένοι του 1962 ίσως τελικά νερώσετε το κρασί σας, για να πετύχετε κάτι σπουδαίο.



Η θέση σας δεν σας επιτρέπει να κάνετε πράξη ανοικτά αυτά που σκέφτεστε, οπότε οι υπόγειες διαδρομές θα πρέπει να θεωρηθούν ...δεδομένες. Από την άλλη η πολυαστρία μέσα από την Παρθένο σας βοηθά μέσω της κοινωνικότητας και των πολλαπλών επαφών να βγάλετε πολλά θετικά στοιχεία, να κάνετε γνωριμίες και να γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αισθηματικά, αποφύγετε να παίξετε σε πολλά ταμπλό ίσως αυτό στοιχίσει. Οι γεννημένοι του 1969 ας μεταθέσετε τις αγορές σας για κάποια άλλη μέρα.



Με τόσους πλανήτες στην Παρθένο ίσως σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αντιμετωπίσετε με χιούμορ τις καταστάσεις που θα συναντήσετε. Η ασυνεννοησία ίσως σας αναγκάσει να πάρετε πρωτοβουλίες οι οποίες θα δημιουργήσουν μεγαλύτερο αλαλούμ. Αισθηματικά οι απόπειρες σας δεν περνούν απαρατήρητες, ωστόσο δεν είναι γόνιμη περίοδος. Επαγγελματικά, εκφέρετε ιδέες που αρέσουν. Οι γεννημένοι του 1972 δεν παραδίδετε τα όπλα και καλά κάνετε.



Σήμερα νιώθετε πως μπορείτε να χειριστείτε πολλές καταστάσεις με ιδιαίτερη μαεστρία. Αισθηματικά, η ενεργή συμμετοχή σας στη σχέση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη μιας και φαίνεται πως μέσα σας κάποια πράγματα έχουν αλλάξει και έχετε βάλει άλλες προτεραιότητες. Γενικότερα, η προσοχή σας πλέον είναι επικεντρωμένη στα προσωπικά θέματα, γεγονός που το καρπώνεστε πολλαπλάσια. Οι γεννημένοι του 1989 μπορείτε να κυνηγήσετε μια ακόμη καλύτερη τύχη.



Πολλοί πλανήτες στην Παρθένο και στον 8ο ηλιακό οίκο αυξάνουν την ερωτική σας διάθεση ωστόσο κάποιες επιλογές πρόσωπων ίσως να μην είναι και οι πιο επιτυχημένες των τελευταίων ...ετών! Δυνατές συζητήσεις και έντονες ενασχολήσεις συνθέτουν μια μέρα η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι βαρετή. Μη δίνετε βάση σε σχόλια τρίτων που δεν γνωρίζουν πράγματα ή που δεν σας καταλαβαίνουν. Οι γεννημένοι του 1968 θα κάνετε μια νέα ιδιαίτερη γνωριμία.



Με τρεις πλανήτες να βρίσκονται απέναντί σας αναγκάζεστε εκ των πραγμάτων να ξαναδείτε ζητήματα που σχετίζονται με τη στάση που θα κρατήσετε απέναντι στους άλλους. Αισθηματικά, αυτό που θέλετε ίσως να είναι μια ουτοπία όμως εσείς συνεχίζετε να το κυνηγάτε. Μια ερωτική κατάσταση από το παρελθόν ίσως τελικά αποδειχθεί λύκος με στολή Δον Κιχώτη. Οι γεννημένοι του 1970 χρειάζεται να «τρέξετε» περισσότερο τα πρακτικά θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου